Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Tisdag Bomben 12 December

Brynäs Hockeybomben Målvakt Bild

Idag kommer många att följa svenska hockeyklubbar i Champions League. Det är ett perfekt läge att satsa några kronor på Bomben 1. Följ våra experttips för att vinna idag. De båda svensklagen är illa ute i CHL – men på tisdagens Bomben ger vi både Brynäs och Växjö chansen att vända upp. Zürich vinner smidigt idag, tisdag. Brynäs har sannerligen växlat upp i SHL och kommer ju närmast från ett magiskt dubbelmöte mot Luleå: tennissiffrorna 6-1, 6-0! Nu handlar det om CHL och läget är pressat efter att man i förra veckans bortamöte tappat till 1-3-förlust i slutperioden i Tjeckien. Nu kan vi räkna med ett defensivt Trinec – men ett Brynäs med nyvunnet självförtroende ska ändå kunna vända upp på tisdagens Bomben 1 kupong!

Även Växjö är i brygga efter att ha förlust med 2-3 borta mot Bern i matchen förra veckan. De schweiziska mästarna är ett klasslag som verkligen respekteras men dagsformen är faktiskt något knackig. Växjö är uppåt igen och om laget visar rätt inställning blir det dominans på tisdagen – och utdelning på Bomben 1! Mer Schweiz i match C, där Zürich har 1-0 med sig från bortamötet mot tjeckiska Liberec. Zürich, med vassa svenskar i laget, är ett riktigt klasslag som mycket väl kan gå hela vägen i denna turnering – vi har väldigt svårt att se Liberec, blott elva i den tjeckiska ligan, komma tillbaka.

Dagens Bomben: Spelförslag

Vi väljer att lämna in en Bomben spelkupong med följande 36 rader idag tisdag den 12 december 2017:

Brynäs 45 – Trinec 12

Första mötet slutade 3-1 till Trinec i Tjeckien och det betyder att Brynäs har en uppförsbacke i kväll. Vi tycker att Gävlelaget gjorde en ganska bra match inledningsvis och de tog ledningen med 1-0 i andra perioden. Trinec lyckades dock vända 0-1 till 3-1 i tredje perioden. Annars har Brynäs visat prov på fin form i SHL en tid och det är verkligen inte omöjligt att vända 1-3 till avancemang, men det kommer krävas en stark insats. Spelbolag bjuder på fyra gånger pengarna på fyra-fem mål för Brynäs och ett till två mål för Trinec.

Växjö 34 – Bern 12

Det ska bli intressant att följa kvällens match. Bern vann första mötet med 3-2 på sin hemmaplan. Växjö var väl med spelmässigt i den matchen men Bern var lite spetsigare. Nu måste Växjö vända underläget till seger och det gäller att spela smart. Bern är nämligen väldigt kvicka i omställningsspelet och det skulle kunna såra smålänningarna. Växjö har uppträtt ojämnt i SHL-matcherna på slutet och vi sätter ett litet frågetecken för formen. Ettan tippas även på Powerplay idag. Lakers vinner med största sannolikhet med två måls skillnad.

Zürich 34 – Liberec 12

Första mötet vanns av ZSC Lions med 1-0 och därmed har schweizarna skaffat sig ett fint utgångsläge inför kvällen. Det första mötet var en jämn historia. Matchens enda mål föll i den tredje perioden. Liberec har hamnat i ett besvärligt läge då de måste vända underläget till seger för att ordna avancemang. Det kan ge ZSC Lions fina offensiva ytor att spela på. På Bomben 1 idag tisdag är det upplagt för en ny spännande match i kupongens tredje hockeymöte.