Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Bomben Tisdag 5 Juni

Vårt Tips Bomben tisdag 5 Juni tror på en målsnål match i genrepet inför Vm för Ryssland. De har inte vunnit under 2018. VM börjar nästa vecka. Sista chansen att slipa formen kommer mot Turkiet, som de tar emot på hemmaplan. Vi tro på en knapp hemmaseger i vårt Bomben tips.

Match 1: Gefle – Helsingborg 0, 1 – 2, 3

Hemmalaget kämpar för överlevnad och har bara en poäng på de senaste fem matcherna! De har släppt in i snitt över två mål per match och har det jobbigt defensivt. De kämpade även förra året men fick ett uppsving efter ett välbehövligt tränarbyte. Helsingborg spelar bra och har tre fullpoängare i rad. De bör ta hem det här mötet bekvämt.

Match 2: Ryssland – Turkiet 1, 2 – 1, 2

Tre raka förluster för Ryssland, som fortsätter att jaga formen inför sitt hemma-VM. De förlorade mot Österrike med ett mål nu i veckan, en match där de åstadkom väldigt lite. Turkiet skall inte spela VM och det var länge sedan de uppvisade kvalitativt spel. De spelade lika mot Tunisien nyligen, en match som slutade 2 -2. En match där bägge lagen är pressade att uppvisa bättre spel än vad som presterats hittills under året. Vi tror på en ganska målsnål match.

Match 3: Rumänien – Finland 2, 3, 4 – 1, 2

Rumänien hade inte en chans i VM-kvalet. De har dock presterat bra det senaste. De slog Sverige under våren och vann även mot Chile nyligen. Finland körde över Malta med 5 – 0. De är dock Europas slagpåse just nu och är inte en bra värdemätare. De har spelat bra senaste och har åtta matcher där de inte stått som förlorare en enda gång. Räkna med mycket action, säger vårt Bomben förslag.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!