Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben: Tips Tisdag 26 December

Hockey Bomben Spelare

Det är hockey som gäller för alla Bomben-fans idag, tisdag, den 26 december. Det blir en riktigt skön SHL-Bomben kupong på annandagen. Det som gör den extra attraktiv och gör att vi satsar pengar på Bomben idag är 224.666 kronor extra i rullpott. Jackpotten är alltså rätt saftig, vilket gör att det är ännu mer aktuellt med våra Hockey Bomben tips.

Analys av Hockeymatcher Inför Bomben Tisdag

Vi på Ettkrysstvå gillar läget för Skellefteå som spelar borta mot ett Pettersson-löst Växjö. Brynäs var stekhett innan landslagsuppehållet. Två förluster sedan dess men det har varit i riktigt svåra uppgifter. Nu gillar vi läget hemma mot ett Färjestad som inte har spelat sedan den 10 december! Det kan definitivt vara rostigt hos värmlänningarna och efter tre tidigare segrar mot Brynäs räknar vi nu med trendbrott. Det återstår att se hur många mål som görs och om våra tips kring antal gjorda mål i matchen landar rätt. Vår Bomben tips för en inlämnad rad här är 4-2.

Djurgården fortsätter att se bra ut men det har blivit ett par frustrerande poängtapp, bland annat hemma mot Luleå senast där blott en pinne var oturligt. För ett par veckor sedan hade man även en del otur då man föll i Mora – ny chans på annandagen och vi säger bra chans för Djurgården till utdelning. Vi tror Mora gör ett eller två mål, medan Djurgården gör tre eller fyra. Vår Bomben tips här är 1-3 och vi använder gratis pengar utan insättning som vi har fått på en ny bettingsajt åt att tippa resultat i denna hockeymatch.

Avslutningsvis är det stormatch mellan Växjö och Skellefteå, där hemmalaget verkligen lider av att poängkungen Elias Pettersson är på JVM. Däremot har Skellefteå superkedjan Lindström/Lindholm/Möller i storslag – vi räknar med att dessa blir tungan på vågen i en rolig och målrik matchdär lagen gör minst fem mål. Vi tror dock snarare på att de landar mellan sex och sju. Måste vi tippa bara en Bomben rad, väljer vi 2-4 i denna match.

Vår Bomben Kupong Idag Tisdag

Idag, den 26 december, lämnar vi på Ettkrysstvå en spelkupong på totalt 72 rader:

  • Brynäs 45 – Färjestad 23
  • Mora 12 – Djurgården 34
  • Växjö 23 – Skellefteå 345