Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips Tisdag 23 oktober

Veckan inleds med intressanta drabbningar i Bomben tips tisdag 23 oktober. Det är hockey den här gången vilket brukar betyda hög utbetalning. Linköping har hemmafördel när Indians kommer på besök. Svåra på hemmaplan, men vi räknar inte ut Indians.

Match 1: Linköping – Frölunda 2, 3 – 1, 2

I skrivande stund är det Linköping som har järngrepp om serien. Hemma har de varit enormt starka. De vann en match senast efter övertid, mot andra topplaget Skellefteå. Det vart första gången de släppte poäng på hemmais den här säsongen. Det är inte klart huruvida Broc Little kan ställa upp i den här matchen, efter att lämnat isen i mötet mot Skellefteå. Frölunda spelar upp och ner. De föll hårt mot Luleå men spelade stabilt i en rättvis seger mot HV71, där de gjorde fyra mål framåt. Nu blir det svårt, men ett par mål bör de kunna göra.

Match 2: NY Rangers – Florida 2, 3 – 2, 3, 4

Den här säsongen har Florida inlett starkt, med många roliga och öppna matcher i bagaget. Förstamålvakt Luongo är inte med. New York Rangers får verkligen inte till det framåt. De föll mot Calgary efter att bara producerat ett mål framåt. Dålig effektivitet var avgörande. Normalt bjuder det här mötet på mål för bägge sidor, om man granskar de senaste åren. Vi garderar kraftigt men tycker tre – två är en bra utgångspunkt.

Match 3: Nashville – San Jose 2, 3 – 2, 3, 4

Nashville har ett starkt lagbygge som gjort det riktigt bra hittills. Främst det defensiva arbetet har sett riktigt bra ut. De har släppt in under två mål i snitt, vilket är otroligt bra. Nu är deras målvakt borta. Andremålvakt Juuse Saros är väldigt kompetent så tveksamt att det påverkar nämnvärt. Sharks har vunnit sina två senaste matcher mot NJ Islanders och Buffalo Sabres, med hemmafördel. Bör ses som favoriter här, trots att de inte spelar med toppform.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!