Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips Söndag 17 Juni

Tre VM-matcher i vårt Bomben Tips Söndag 17 Juni. Brasilien tar sig an Schweiz i en match där de lär öppna upp VM med ett målkalas. Tyskland möter jämnare Mexiko, som har ett starkt defensivt spel. Nu är det också riktigt nära Sveriges premiär mot Sydkorea… Du har väl inte missat att Betfair ger 10 gånger pengarna på att Sverige vinner. Superodds tycker vi, läs mer om kampanjen hos Betfair. Dessutom är det högintressant med v64 tips söndag, där jackpoten ligger högre än du tror. Det är dags att läsa lite travtips, tycker vi. Du hittar dem idag på vår startsida.

Costa Rica – Serbien 0, 1 – 1, 2

Serbien tog sig till VM genom att hamna före Irland, Österrike och Wales. Deras form för dagen är tveksam och laget har en ny tränare efter det framgångsrika kvalet. Costa Rica hamnade på andra plats i sin kvalgrupp, som vanns av kompetenta Mexiko. De har ett starkt defensivt lag, vilket var en nyckel till framgång i kvalet. Målvakten Navas hör normalt hemma i Real Madrid och är en spelare i absoluta världsklass. Det lutar åt en målsnål match.

Tyskland – Mexiko 1, 2, 3 – 0, 1

Det är inget tvivel om att det Tyska laget satsar på guld. De nuvarande mästarna ställer upp med ett lag där det inte saknas bredd. Joachim Löw är fortsatt förbundskapten för laget och trots att de inte spelat bländande fotboll under våren är det enkelt att anta att kvalitén kommer höjas nu när VM är här på allvar. Mexiko är hyfsade framåt men spelade en plattmatch mot Danmark nu senast, som de förlorade.

Brasilien – Schweiz 2, 3, 4 – 0, 1

Den klaraste vinsten på kupongen står Brasilien för, som möter Schweiz i den första omgången av VM. Laget stod för en svag insats när de var värdar för den prestigefyllda turneringen. De spelade 18 matcher i kvalet, där de förlorade en av dessa. Deras målskillnad var imponerande 41 – 11. Deras defensiva arbeta är ovanligt, något som gör att laget känns allt mer farligt. Räkna med att de vill starta turneringen starkt.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!