Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben1 Tips Onsdag 1 Augusti

Detta Bomben1 Tips Onsdag 1 Augusti tar ställning till tre matcher i Champions League-kvalet. Det är den andra omgången vilket gör att det finns intressant information att guida spelet. Malmö FF representerar Sverige och har en bra chans att säkra avancemang.

Bomben1 Match 1: Malmö FF – Cluj 1, 2, 3 – 0

Bortamötet i Rumänien slutade med en enmålsseger för Malmö. Noterbart är att hemmalaget inte lyckades få ett enda skott på mål under hela matchen. Det beror delvis på ett svaggt offensivt spel, samt stark defensivt dito av Malmö.

Cluj är pressade att skapa något framåt. Malmö med ny tränare verkar ha en bra formkurva. Vi tror att de klarar uppgiften bra. Vi spikar nollan för bortalaget.

Bomben1 Match 2: Rosenborg – Celtic 0, 2, 3, 4 – 1, 3

Eftersom Celtic fick in tre mål och Rosenborg ett när de möttes i den första omgången har nu det norska laget ett tufft utgångsläge. De behöver minst en 2 – 0 vinst för att avancera. Det är ingen enkel uppgift mot ett skotskt storlag.

Rosenborg är pressade att gå framåt. För rutinerade Celtic betyder det bra möjligheter att kontra in mål. Vi tror på chansen att det blir en del mål åt bägge håll i den här matchen. Eftersom Celtic har råd att förlora är det möjligt att de spelar något slarvigt.

Bomben1 Match 3: Sturm Graz – Ajax 0, 1 – 1, 2

Senaste mötet vann Ajax med två mål mot noll. Då var inte Sturm graz helt bortgjorda, även om de aldrig lyckades få in en av sina chanser. Det kan de mycket väl få idag. Det är tveksamt att Sturm har tillräcklig kapacitet för att på allvar hota Ajax avancemang i turneringen.

Ajax å sin sida har möjlighet att spela avslappnat och bevaka sin ledning. Skulle de få in ett baklängesmål är det möjligt att nerverna kommer in i spelet, men det är tveksamt. Vi ger Ajax favoritskapet.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!