Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips Onsdag 4 Juli

Det är tre matcher i Bomben tips Onsdag 4 Juli. Två är från den Svenska Cupen och en är ifrån Division 2 Norra Svealand. Vi tror på ganska målrika matcher i Cupen.

Match 1: Karlslund – Carlstad 1, 2 – 2, 3

En ganska viktig match för bägge lagen. I nästa omgång blir det allsvenskt motstånd, vilket innebär mycket pengar för klubbarna. Skulle motståndet vara något av Stockholms topplag gör publikintäkterna stor skillnad för de mindre klubbarna.

Båda dessa lag spelar normalt i Division 1. De har ungefär samma målstatistik bakåt men offensivt har Carlstad skapat mer än dubbelt så många fullträffar. Carlstad tar det hem det här med minst ett par mål gjorda.

Match 2: Syrianska – Västerås SK 1, 2, 3 – 1, 2, 3

Nästa match i Cupen kommer också från Division 1 Norra. VSK har legat på förstaplats hela säsongen men släppte förbi Carlstad efter sin senaste förlust, som nu toppar ligan på lika många poäng men bättre målskillnad.

Syrianska ligger bara sju poäng efter och är absolut inget enkelt motstånd för Syrianska. De har spelat bra det sista och har en uppåtgående trend. En tät kamp där det antagligen blir ett par mål för bägge lagen.

Match 3: Sundbyberg – Valbo 1, 2 – 0, 1

Sundbyberg och Valbo är sista matchen ut i vårt Bomben tips. De spelar i Division 2 och har stabila mittenpositioner i serien. Både hemmalaget och bortalaget vann sina sista möten i serien, vilket satte stopp för en förlustsvit. Denna matchen kommer de säkert med bra energi båda två.

Sundbyberg spelar allt som oftast målsnåla matcher där det inte händer så mycket varken framåt eller bakåt. Det lär prägla även detta möte. En målsnål match.

HÄMTA UPP TILL 500 KR I BONUS HOS TOTO2!