Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips Onsdag 15 Augusti

När Real Madrid spelar hemmamatch brukar man kunna räkna med mål. Vårt Bomben tips onsdag 15 Augusti noterar att så även brukar vara fallet i matcher i MLS. Förutsättningar för bra utdelning med andra ord.

Bomben Onsdag 1: Real Madrid – Atlético Madrid 1, 2 – 1

Sommarens stora nyhet i fotbollsvärlden var att Real Madrid sålde Cristiano Ronaldo till Juventus i Serie A. Under sommarens träningsmatcher har Madrid hunnit med att besegra just det svartvita laget, samt Milan och Roma, vilket säger en del positivt om formen.

Det är derby i Madrid, vilket alltid brukar avar ett hett möte. Under sommarens transfersäsong har Atletico Madrid varit aktiva och bland annat förvärvat Lemar från Monaco FC. Dagens match är finalen i den europeiska supercupen.

Bomben Onsdag 2: DC United – Portland Timbers 0 – 1, 2

Major League Soccer står för de avslutande två matcherna på detta Bomben förslag. Portland Timbers hade inte förlorat i ligan sedan April innan de gick bet mot Vancouver förra omgången. Ett stabilt försvarsspel hart varit nyckel till framgång. Laget har stått för stabila prestationer den senaste tiden och det är tveksamt att de fina insatserna kommer ändra karaktär det närmaste.

DC United är ett sant bottengäng. I skrivande stund har de spelat in näst sämst poäng i hela ligan, vilket sannolikt betyder att slutspel är ute ur bilden. De vann förvisso senaste matchen i serien med tre – två, men det är tveksamt att de får med sig poäng i dagens möte.

Bomben Onsdag 3: Los Angeles FC – Real Salt Lake 2, 3, 4, 5 – 0, 1

Det är viktiga poäng på spel i toppen av tabellen. Los Angeles håller täten framför Real Salt Lake och har varit effektiva framåt den här säsongen. Den senaste tiden har dock backlinjen haft svårt att få till bra spel. Räkna med att hela laget ställer kommer vara taggade inför kvällens möte.

Salt Lake har inte förlorat på fyra omgångar vilket är positivt. I kvällens match saknas dock Kaye och Diomande, vilket lär påverka spelet negativt. Noterbart är att det första mötet mellan dessa två lagen slutade fem – ett till LA:s fördel. Inte otänkbart att de får in flera mål även idag.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!