Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips Måndag 28 Maj

Intressanta matcher som kan betyda mycket mål står på tur i Bomben. Det ger potentiellt stora vinstchanser. Vårt bomben tips måndag 28 maj reflekterar det. Eskilstuna lär vara taggade inför detta mötet efter poängförlust senast. Helsingborg har normalt klasskillnad mot Norrby och spelat bra fotboll det senaste.

Eskilstuna – Norrby 2, 3, 4 – 0

Hemmalaget har öppnat upp säsongen bra. De kämpar om att hålla rygg på Örgryte, som är årets stora överraskning i toppen av ligan. Boråslaget har å andra sidan bara tagit två poäng de senaste sex matcherna, långt ifrån godkänt. Vi tror inte det vänder idag och att Norrby får se sig omkörda med ett par mål minst.

Gefle – Landskrona 1, 2, 3 – 0, 1

Det vände kanske för Gelfe när de knep poäng mot starka Eskilstuna senaste matchen. Nu står Landskrona för, det på pappret, enklare motståndet. Trots bekymmer initialt tror vi att hemmalaget tar sin chans att vända deras negativa trend på riktigt. Relativt målsnålt.

Helsingborg – Jönköpings Södra 2, 3, 4 – 0, 1

HIF har storspelat hittills. De har endast en förlust på de första nio matcherna. De ligger nu på tredje plats i tabellen, Jönköping hade en svag inledning på säsongen men uppvisat bättre tendenser det senaste. En öppen match där den stora frågan är om Helsingborg vinner med lite eller många mål. Vi tror på ett målrikt hemmalag.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!