Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips Lördag 28/7

De allsvenska matcherna i detta Bomben tips lördag 28/7 ser ett IFK Göteborg i poängbehov ta emot Brommapojkarna på hemmaplan. Bataljen i den nedre halvan av tabellen lät inte stå för ett målkalas. Säsongspremiär för Superettan är dock tacksamt, där streckar vi högt.

Bomben 1 Lördag: IFK Göteborg – Brommapojkarna 1, 2 – 0, 1

Det är inget tvivel om att blåvitt har en tuff säsong. I tabellen har det varit en snabb väg neråt och nu är deras plats i botten en realitet. Skador och ekonomiska bekymmer oroar. Det talas om spelarbyten för att frigöra kapital, vilket mörks i spelet.

Den förra omgången i allsvenskan mötte Göteborg ett annat bottenlag, IK Sirius. Då tappade de en ledning på två mål till en nollpoängare. Calisir blev utbytt med en skada. BP släppte in fem mål mot AIK i en match där de aldrig kunde hota på allvar. Trots allt känns Göteborg som det stabilaste laget.

Bomben 2 Lördag: Östersund – Elfsborg 1, 2 – 0, 1

Efter en ganska intetsägande säsongsinledning har Östersund börjat få till spelet på riktigt. De har inte förlorat en match på sju omgångar. När de mötte bottenlaget Trelleborg stod de för en stabil insats med fyra mål framåt.
Hemmalaget har förlorat Nouri nyligen, han är inte längre en del av organisationen. Elfsborg har haft stora problem att få till spelet. Framåt har det varit blandad kompott och det riktiga målskyttet har aldrig infunnit sig, vilket en snitt på runt ett mål per match skvallrar om.

Bomben 3: Brage – Värnamo 2, 3, 4 – 0, 1

Det är dags för nystart för Superettan. Innan sommaruppehållet påbörjades hade Brage väldigt bra form med fem vinster av sex möjliga. Värnamo har en motsatt statistik med hela åtta förluster i rad. Laget snittar under ett mål per match.

Inför denna matchen finns det dock några nya bekantskaper i matchuniformen. Mot ett Brage i storform, som gjort tjugofem mål framåt lär det inte räcka till, men intressant att se fortsättning på det.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!