Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Bomben Tips 9 Augusti

Den sista matchen i Dagens Bomben Tips 9 Augusti lär bjuda på en del mål. Hibernian möter Molde på hemmaplan i en match där skottarna lär pressa på framåt. Norska Rosenborg har bra möjlighet att säkra avancemang från omgången mot irländska Cork City.

Dagens Match #1: Cork City – Rosenborg 0, 1 – 2, 3

Mot Warszawa hade Cork City inte mycket att sätta emot i kvalet till Champions League. De fick inte in ett enda mål på de två mötena och släppte in totalt fyra. De har spelat bra i sin inhemska liga men bör trots allt ses som jagande i mötet mot norska Rosenborg.

Det gick inte att slå ut Celtic för Rosenborg i CL-kvalet. Det här mötet bör de ha en bättre chans att klara av. Bortaplan gör att vi ger Cork City en chans att peta in ett mål, men risken är inte överhängande.

Dagens Match #2: FK Nordsjälland – FK Partizan 1, 2 – 0, 1

På sin väg till det här mötet körde FK Partizan över Rudar med totalt sex mål mot noll. Förra omgången spelade de jämt mot Trakai. Partizan från Serbien har spelat oinspirerat i inledningen av den inhemska ligan.

Nordsjälland slog ut Cliftonville enkelt och AIK fick respass efter att de mötena slutade med två -noll totalt. AIK spelar väldigt bra just nu och har ett järngrepp om serieledningen i Allsvenskan. Det danska laget förlorade en match på bortaplan mot Bröndby, som det dock skall sägas är ett annat topplag. Det här blir nog en ganska jämn drabbning.

Dagens Match #3: Hibernian – Molde 1 – 1, 2,3

Molde ligger på delad förstaplats när det gäller mål totalt i den norska ligan. Totalt har gjort 33 mål på de inledande sjutton matcherna i ligan. De slog ut både irländska Glenavon och Laci från Albanien på sin väg mot den här matchen.

Nitton mål på fem matcher är extremt bra statistik för Hibernian. Det inkluderar dock möten i detta kvalet där kvalitén inte var den högsta. Noterbart är att i tre av de matcherna fick motståndarlaget rött kort. De kan mycket väl näta mot Molde. En jämn match för bägge.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!