Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips Idag 4 April

Fotboll Bomben Tips Idag 4 April Match

Riktigt bra Bomben kupong väntar alla fotbollsälskare idag. Liverpool och Man City brukar ju bjuda på rejäla målkalas. Med tanke på lagens form finns det goda förutsättningar för fotbollsgodis även i onsdagens Champions League-möte. Riktigt hett lär det bli idag, den 4 april. Vi på Ettkrysstva.com kommer att följa samtliga matcher och nedan hittar du vårt förslag till resultat tips på Bomben idag.

Barcelona – Roma 2,3 – 0,1

Första matchen på Bomben är CL. Dags att tippa matchresultat mellan Barca och Roma. Barcelona var rejält illa ute i helgens ligamöte med Sevilla, men två sena mål av Ettkrysstva.com egen favorit vampyrspelaren Luis Suárez och inhoppande Lionel Messi innebar att katalanerna fick med sig 2-2. Nu gäller det att ladda om batterierna, och framför allt skärpa till det för dagen slarviga försvarsspelet, när Roma gästar Camp Nou. Positivt är att mittfältaren Sergio Busquets har börjat träna igen och kan vara aktuell för comeback. Roma kommer att få tillbringa mycket tid med att jaga boll och det är högst osannolikt att man får in mer än en boll.

Liverpool – Manchester City 2,3 – 2,3

Vår Bomben expert tippar målfest i match nummer två på Bomben tips idag. Glödheta Mohamed Salah blev tungan på vågen för Liverpool då Crystal Palace besegrades med 2-1 i helgens ligaspel. Liverpool är mycket starkt hemma på Anfield, där man bland annat besegrat Manchester City med 4-3 i säsongens ligaspel. City kommer närmast från en stabil 3-1-vinst mot Everton i ligaspelet och har som bekant ett järngrepp om förstaplatsen i Premier League. Anfallaren Sergio Agüero går en kamp mot klockan för att hinna bli frisk. Det blir ofta välspelat och målrikt när dessa lag drabbar samman, sannolikt även denna gång.

Celtic – Dundee FC 2,3 – 0,1

Sist ut på dagens Bombenkupong är Skottland. Serieledande Celtic som inte förlorat hemma på Celtic Park i ligan den här säsongen, har hela 42 poäng till godo på Dundee. Närmast kommer laget från en tämligen stabil 3-0-vinst över ett decimerat Ross County. Formsvaga Dundee har inte vunnit detta möte på drygt 18 år och inget talar för att man gör det här heller.