Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips Idag 3 April

Bomben Tips 3 April

Blir det målfest idag? Det tror vår Bomben tips expert. Bayern München och Fulham känns som två heta kandidater att göra en massa mål ikväll. Även i matchen mellan Juve och Real Madrid kan det bli en del fullträffar. Dags för tisdagens Bomben förslag.

Kort Analys inför Tisdagens Bomben

Vi börjar analysen med CL-mötet mellan Juventus och Real. Hemmalaget har som vi redan har skrivit i ett tidigare inlägg en fin svit. 17 ligamatcher utan förlust. Betyder det något när motståndarlaget heter Real Madrid? Idag får vi en repris på finalen från 2017. Real Madrid vann då med 4-1, så Juve har revansch att kräva. Betfair odds är på Real Madrid sida, men läget är svårare än så.

Båda lagen är bra på att hitta målet, men även på att försvara sitt eget. Frågan är vilket lag som har kylan under det första kvartsfinalmötet? Hemmalaget har två avbräck i Benatia och Pjaniç, men av de övriga osäkra fanns samtliga med på måndagens träning. Vi räknar med att båda lagen gör minst ett mål.

Nästa match på dagens Bomben tips är även den från Champions-kvartsfinaler. Bayern München har varnat Sevilla för vad som komma skall. I sin 6-0-seger i helgen mot Dortmund visade tyskarna vad laget är kapabelt till när allting fungerar. Robert Lewandowski är bara en i raden av offensiva spetsar att se upp med för Sevilla.

Hemmalaget hade Barcelona i gungning i helgens ligamöte, men trots 2-0-ledning i 89e minuten lyckades Barça både reducera och kvittera. Det blir mycket svårt att stå emot när Bayern trycker på. Bayern har ingen rolig svit mot spanska lag, fyra raka förluster. Arturo Vidal ser ut att komma till spel för tyskarna. Målrikt och kan nog tippas på Måltipset, om ni gillar den typen av spelkuponger.

Bomben kupong avslutas i England. Fulham fortsätter sin jakt på en direktuppflyttning. Med 17 raka matcher utan förlust, varav elva raka på Craven Cottage, är motståndet väl medvetet vad som väntar här. Leeds har släppt in två mål eller fler på sina fyra senaste bortamatcher, därför blir det att prioritera defensivt spel före offensivt för bortalaget. Fulhams målkung Ryan Sessegnon lär vara tillbaka i startelvan. Vi tror att Fulham gör minst två mål på Leeds.

Bomben Tipsförslag Tisdag

  • Juventus 1,2 – Real Madrid 2,3
  • Sevilla 0,1 – Bayern München 3,4,5
  • Fulham 2,3 – Leeds 0