Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips Fredag 28 September

Tre matcher från Hockeyallsvenskan utgör Bomben tips fredag 28 september. Kupongen har en extrapott på 269 890 kronor. Kombinerat med matcher i hockey kan betyda bra utdelning!

Match 1: Södertälje – Almtuna 2, 3, 4 – 1, 2

Hittills har Södertälje stått för blandad kompott. När de mötte Björklöven såg spelet bitvis fint ut trots att matchen slutade fem – två. Den här matchen är eventuellt nyvärvade Lindsay Sparks klar för spel.

Dagens motståndare har inte heller spelat bra inledningsvis. I förlusten mot Vita Hästen utgick lagets målvakt, vilket kan påverka resultatet idag. De här lagen byter vinster med varandra, men vi tror Södertälje drar det längsta stråt ikväll.

Match 2: Vita Hästen – AIK 1, 2 – 2, 3

Vita Hästen spelade bra när de besegrade Almtuna nyligen. De har spelat hyfsat den här säsongen. Nu är det AIK som står för motståndet och då blir det svårt. De förväntade ligasegrarna spelade riktigt väl mot Modo och offensiven verkar ha vaknat till på riktigt. Vi tror på åtminstone ett par mål för AIK och eventuellt ett för Vita Hästen.

Match 3: Västerås – Pantern 2, 3 – 1, 2, 3

den här säsongen tror de flesta att Västerås har bra chans att knipa avancemang. De förlorade poäng mot Karlskrona i premiären men har ryck upp sig något efter det. Sist slog de Tingsryd i en match som gick till förlängning. De har inte producerat tillräckligt framåt. Pantern har vunnit två av tre och skall inte räknas bort på förhand.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!