Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips Fredag 25 Maj

En intressant match i vårt Bomben Tips fredag 25 maj är Landskrona och Varberg. Derbyt på västkusten är extra viktigt eftersom lagen ligger nära varandra i tabellen. Bägge lagen lär dyka upp redo för kamp. Köpenhamn är storfavoriter och lär ösa på framåt.

Falkenberg – Varberg 1, 2, 4 – 1, 2

Ett derby där hemmalaget har fördel. De har bara en förlust i inledningen av säsongen. Varberg har spelat ojämnt och förlorade mot Öster i en kritiserad prestation. Falkenberg är klara favoriter, men Varberg skall inte räkans bort helt. Med bara tre mil till Falkenberg lär supportrar från bägge lagen stå för
stämningen.

Torn – Eskilsminne 1, 2 – 0, 1

Hemmalaget har haft en mycket bra inledning på säsongen. Bägge lagen är nykomlingar i år, även om Torn haft bättre prestationer såhär långt. De känns som klara favoriter, även om Eskilsminne mycket väl kan få till ett mål.

FC Köpenhamn – AGF Aarhus 2, 3, 4 – 0, 1

Köpenhamn är storfavorit när de tar emot Aarhus i kvalet inför Europa League nästa år. Gästerna har inte vunnit en gång de senaste 20 mötena. Det lär inte bli några överraskningar idag när FC Köpenhamn gör sig redo för nästa säsongs Europaspel.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!