Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips Fredag 14 September

Helgen drar igång med ett intressant Bomben tips fredag 14 september. Först ut en match från Bundesliga där Dortmund har bra förutsättningar att skapa bra resultat. Däremot blir matchen från England troligtvis en målsnål historia.

Tips för Match 1: Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt 2, 3 – 0, 1

I Tyskland har Borussia Dortmund fått en hyfsad start. En bekväm seger mot Leipzig med fyra mål framåt följdes upp av en drabbning mot Hannover där inget av lagen lyckades göra mål. De saknar Pulisic men har ett övrigt intakt lag. De lär klara dagens uppgift utan bekymmer.

Frankfurt har ett bra lag normalt sett men är skadedrabbade samt har ordinarie spelare avstängda i denna matchen. Eftersom bortfallen främst är på backsidan kan det betyda ett lättare jobb för dagens hemmalag.

Tips för Match 2: Birmingham – West Bromwich 0, 1 – 2, 3

Birmingham jagar fortfarande sin första seger, vilket är långt ifrån godkänt resultat. De har haft stora problem att skapa farligheter framåt vilket inte håller för spel på den här nivån. De är inte chanslösa mot West Bromwich men vi utgår från bortavinst.

West Bromwich har stått för blandad kompott såhär långt. I matchen mot QPR sprutade de in sju mål vilket är klart anmärkningsvärt. Utöver de gjorde de fyra mål mot Norwich vilket tydligt visar att det finns kvalitet i anfallet.

Tips för Match 3: Paris SG – St Etienne 2, 3, 4 – 0, 1

PSG har gjort den franska fotbollen tråkig de senaste åren, på grund utav sin dominans. Kanske är lagets anfallstrio den allra bästa i världen och att de skall lyckas få hål på rutinerade laget St Etienne är en lågoddsare. Hittills har de inte gjort mindre än tre mål någon match.

St Etienne går bra och har fortfarande inte förlorat i årets säsong. En stark defensiv kännetecknar laget, en lagdel som sätts på prov ikväll. Framåt skall de inte ha mycket att hota mot landets absoluta storlag.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!