Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips Tisdag 2 Oktober

Tisdagar bjuder normalt på ganska roliga matcher. Detta Bomben tips tisdag 2 oktober tror Bayern München har bra chans att klara sin uppgift, trots mediokert spel i Bundesliga det senaste.

Match 1: Bayern München – Ajax 2, 3, 4 – 0, 1

Bayern München hade en bra start både i serien och i Champions League. Därefter har de dock släppt poäng till både Hertha Berlin och Augsburg. De bör oavsett ha bra chans att återbygga förtroende med hemmaplansfördel mot Ajax.

Ajax har en bit kvar till forna glansdagar men tremålsvinsten över AEK Athen lär varit bra för självförtroendet. Nu är motståndet helt annat. Med vissa skadebekymmer ger vi de en skaplig chans att få in ett mål.

Match 2: CSKA Moskva – Real Madrid 0, 1 – 2, 3, 4

Real Madrid saknar Ronaldo den här säsongen men började trots det med en enkelt vinst mot Roma. I La Liga imponerar de inte nämnvärt och i helgens heta möte mot Atlético Madrid fick inget av lagen in något mål. Vi räknar med annan typ av motivation här.

Real har en hel del ordinarie spelare borta. Bredden i truppen gör att det antagligen spelar mindre roll. Moskva fick kämpa hårt för att rädda en poäng den första omgången. Då var motståndet Viktiroa Plzén, nu ser läget helt annorlunda ut.

Match 3: Manchester United – Valencia 1, 2 – 1, 2

Det är inget tvivel om att Manchester United har bekymmer. Fjolårets halvdana resultat verkar kunna upprepa sig igen. Gräl inom laget mellan bland annat Mourinho och Pogba uppges vara en anledning. De blev lottlösa mot West Ham, vilket är anmärkningsvärt. Hemmaplan och Champions League. Men svårt att lita på United.

Valencia har bara en seger den här säsongen, som kom nu i veckan mot Sociedad. De får det antagligen svårt den här matchen, även om grova garderingar krävs.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!