Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips för Fotboll och Bomben 18 Mars

Fotboll Bomben Tips Idag 18 Mars

Fotboll regerar på Bomben idag, söndag. Det finns goda förutsättningar för målrikt i Tyskland den 18:e mars. I Svenska Cupen tror vi på ett jämnt och målsnålt derby. Dags för en kort analys av Dagens Bomben samt tips på hur många mål som görs i fotbollsmatcher som är med på Bomb-kupongen idag. Vår analys och spelförslag hjälper även dig som vill tippa Oddset Matchen och Måltipset idag.

Inför Bomben Matcher: Analys

AIK mot Djurgården som dagens första Bomben match. AIK har inte förlorat mot Djurgården på de tolv senaste mötena och gäller som favorit i cupmötet. Gnaget är vanligtvis svårforcerat, men ett litet orosmoln är att backen Jesper Nyholm är långtidsskadad. Svårtippat, men vi på Ettkrysstvå är helt säkra på att det blir väldigt få mål i denna matcu. 1-1?

Näst ut på kupongen är match nummer två: Real Madrid mot Girona. Med 15 poäng upp till serieledande Barcelona, är denna ligasäsong något som Real Madrid-supportrarna helst vill glömma. Los Galacticos går dock starkt i Champions League och man har allt jämnt chans att ta andraplatsen i ligan. Nu har man dessutom fått igång Cristiano Ronaldo, som gjort sju mål på de fem senaste tävlingsmatcherna.

Skadeläget ser också ljust ut, vilket ger bra förutsättningar inför mötet med Girona. Gästerna är en stor positiv överraskning, som vanligtvis försvarar sig mycket bra. I höstas besegrade man Real Madrid med 2-1 hemma, men det är svårt att tro att blixten slår ner två gånger.

Sist på Bomben kupongen idag är Tyskland och en spännande match mellan RB Leipzig och Bayern München. Serieledande Bayern har bara förlorat en tävlingsmatch sedan oktober i fjol och sitter säkert på tronen i Bündesliga. Flera spelare levererar offensivt och man hade inga bekymmer att ta sig förbi Besiktas i Champions League. Inför mötet med ojämn Leipzig, har man nu frågetecken för Thiago Alcantra och Arjen Robben, som bägge dras med småskador. Sedan tidigare saknas mittfältskollegan Kingsley Coman. Dags att testa Interwetten Bonus – ett tyskt spelbolag på svenska som säkert har bäst odds på Bundesliga.

Dagens Systemförslag för Bomben

  • AIK                                           0,1 – Djurgården                             0,1
  • Real Madrid                           3,4 – Girona                                    0,1
  • Leipzig                                    0,1 – Bayern München                  2,3