Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Bomben2 7 Maj Måndag

Sverige och Kanada är stora favoriter i VM-2018 matcher idag. Båda är med på Bomben2. Tre Kronor möter Frankrike, medan Kanada tar an Danmark. Om de bara når upp i normal nivå, blir det klara segrar för båda. Här kommer vår analys och tips inför Bomben2 inlämning denna måndag.

100% upp till 1000 kronor i oddsbonus

RoyRitchie erbjuder Cash Out på dina spel, riskfria spel i mobilen och spännande kombos. Här är det en fröjd att betta på sport i alla dess former.

Sverige – Frankrike 4, 5, 6 – 0, 1

Sverige vann enkelt mot Vitryssland i första matchen. I match nummer två fick Tre Kronor som väntat kämpa hårdare mot Tjeckien. Landslaget gjorde en stark första halva, men tillät sedan tjeckerna att komma in i matchen. Sverige höll dock undan och vann till sist med 3-2. Idag blir det fler mål i Bomben2.

Frankrike, som genomgår en liten generationsväxling, föll pladask mot Ryssland i premiären. I senaste omgången spelade man dock betydligt mer fokuserat, vilket gav 6-2-seger över Vitryssland. Om Sverige är fokuserat, skall fransmännen dock inte ha något att säga till om och Tre Kronor bör vinna med tre-fyra måls marginal.

Kanada – Danmark 4, 5, 6, 7 – 0,1,2

VM-favoriterna enligt spelsajter med odds är just Kanada. De följde upp strafförlusten mot USA i premiären med en fullständig överkörning av Sydkorea med 10-0. Värdnationen Danmark gjorde det bra då man krigade ned Tyskland efter straffläggning i premiären. Nu möter lagen varandra i dagens Bomben2 match nummer två. Notera att spelkupongen består av endast två hockeymöten från VM 2018 idag.

I mötet med USA vägde man dock för lätt och föll med 0-4. Danmark har visserligen en fanatisk hemmapublik i ryggen, men mot ett stjärnspäckat Kanada kommer det inte att räcka. Kanada tar hem det här med god marginal, medan Danmark får nöja sig med max två mål.