Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Bomben2 11 April

Cristiano Ronaldos fantastiska målform är självklart en viktig faktor när dagens kupong på Bomben2 ska tippas. Stjärnan har gjort mål i säsongens samtliga Champions League matcher. Hur många blir det mot Juventus idag? Det återstår att se. Vi tror på minst ett mål. Odds på att Ronaldo gör mål i dagens Bomben2 match ligger på låga 1,40 på oddsbörser. Spela nog inte på det, men tippa på en del mål i match nummer två på onsdagens spelkupong.

Match 1: Bayern München – Sevilla 3,4 – 0,1

Första matchen på Bomben 2 är även den från Champions League. Sevilla gjorde en bra match på hemmaplan och med lite flyt hade det kunnat bli ett bättre resultat än den 1-2-förlust det nu blev. Därmed krävs minst två mål av spanjorerna i den här matchen och det blir såklart mycket svårt, men Sevilla var i brygga även efter hemmamötet mot Manchester United och då åkte man till England och vann med 2-1. Tittar vi på målskyttar så har Bayerns Lewandowski gjort fem mål i CL så här långt, men överträffas av Sevillas Ben Yedder med åtta mål. Bayern München är storfavorit här. Deras vinst känns helt riskfri att betta på.

Match 2: Real Madrid – Juventus 1,2,3 – 1,2

Även om hemmalaget Real är ett fruktat lag var 3-0 borta en stor överraskning. Real Madrid fick matchen dit de ville tack vare det tidiga ledningsmålet. Nu måste Juventus ösa på framåt och det kan bli en matchbild som passar Real Madrid perfekt även den här gången. Cristiano Ronaldos målstatistik i CL är grym. Han har gjort mål i samtliga nio CL-matcher den här säsongen och totalt har det blivit 14 mål. Imponerande och målrikt på denna Bomben2 match.

Match 3: Wolverhampton – Derby 1,2,3 – 0

Wolves kommer från en tung seger med 1-0 i seriefinalen borta mot Cardiff, men det var mycket tur inblandat. Cardiff brände nämligen två straffar på övertid. Segern gör att Wolves i praktiken är klart för Premier League, men det behövs ytterligare några poäng för att det definitivt ska vara klart. Derby kämpar om en Play Off-plats och formen är fin. Noterbart är att Derby bara förlorat tre av säsongens 20 bortamatcher. Wolves ska ändå vara tydlig favorit. Ännu ett spikförslag för Bomben2. Vi tippar deras vinst även på Oddset Matchen. Där får vi 1,30 på hemmaseger i kupongens tredje och sista match.