Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Bomben1 Torsdag 26 Juli

Tre allsvenska klubbar ger sig ut på Europa League-kval under torsdagen. Bäst chans på Bomben1 torsdag tips ger vi till Djurgården på hemmaplan, medan Häcken är stor underdog på tysk mark.

Bomben1 Match 1 Tips: Djurgården – Mariupol 1, 2, 3 – 0, 1

DIF har spelat väldigt väl och deras självförtroende lär vara högt när de tar emot FC Metalurh Mariupi på hemmaplan. I Allsvenskan ligger laget på fjärde plats, med sju vinster på åtta försök. Mycket bra statistik som visar att formen är där den skal vara. De slog BK Häcken med två mål mot ett senast.

Ett utropstecken är att Kadawere på topp är borta på ganska lång tid, efter skada. Mariupol är ett mittengång som bäst i Ukraina och förlorade i premiären den gångna helgen. Djurgården är mest troliga vinnare.

Bomben1 Match 2 Tips: Nordsjälland – AIK 0, 1 – 1, 2

AIK har fortfarande ingen förlust denna säsongen i Allsvenskan. Så efter femton matcher i Sveriges finaste liga är Stockholmslaget alltjämt inte mästrat. De var illa ute mot irländska Shamrock Rovers men kvitterade på stopptid vilket säkrade avancemang. En stark prestation.

Nu senaste på hemmaplan krossade de BP i ett derby, med fem mål mot ett. Nordsjälland gjorde tre mål på två matcher när de mötte Cliftonville. Något liknande här vore inte otänkbart.

Bomben1 Match 3 Tips: Leipzig – BK Häcken 2, 3, 4, 5 – 0

BK Häcken är inne i en kall period med enbart två vinster på de åtta senaste matcherna. De möter Leipzig som är flera nummer för stora för det svartgula Hisingslaget. De föll mot Djurgården nu i helgen och har totalt tre raka förluster inför mötet med Leipzig.

Det tyska laget har spelat upp sig till ett av Bundesligas topplag och i mötet med Häcken kommer det märkas stora klasskillnader. Inga mål framåt för bortalaget alltså, samt flera framåt för hemmafavoriterna.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!