Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Bomben1 30 Januari

Dagens Tips för Bomben1

Engelska Premier League är tillbaka idag. Bomben handlar om toppmatcherna i ligan den 30 januari. Det blir säkert en del mål. En stor dag väntar alla som gillar betta på antalet mål i fotbollsmatcher. Vi på Ettkrysstvå slår ett rejält slag på borta trumman på Bomben1. Arsenal och Liverpool har bra uppgifter medan Crystal Palace kan slå till i Londonderbyt. Nedan kan du läsa mer om dagens tips på Bomben1.

Inför Dagens Bomben1 Matcher

Analysen inför dagens matcher som är med på Svenska Spels Bomben1 kupong kommer här. Vi har kikat på andra experttips på nätet och inspirerats av så väl Flashback speltips som rekar från sajter som Rekatochklart och Aftonbladet Sport. Det är många som publicerar tips för Bomben1 varje dag, inte bara vi. Redaktionens rekommendation är att du alltid kollar flera experttips förslag innan du lämnar in din spelkupong.

I Premier League har tabelljumbon Swansea kontakt med lagen över strecket men nu sätts man på prov när namnkunniga Arsenal kommer på besök. Gynnsamt skadeläge i båda lagen och vi har inga som helst problem med att ge Arsenal toppchans. Visst skrällde Swansea mot Liverpool förra veckan men i helgen blev det bara 1-1 i cupen mot klent motstånd medan Arsenal var spelledigt. Gästernas form har varit god med bland annat en färsk cupvinst över Chelsea. Nu är motståndet betydligt enklare och vi betalar bara för resultat som ger bortavinst.

Det vankas Londonderby på tisdagskvällen när Crystal Palace gästar West Ham. Båda lagen har problem med skador och värst är det för hemmalaget. I helgen mönstrade man en föga imponerande elva och föll med 2-0 mot League One-laget Wigan. Nu lär det bli en något starkare uppställning men det blir ingen enkel uppgift att besegra Crystal Palace. Gästerna hade spelledigt den gångna helgen och det lär ha gjort gott. Hodgsons mannar har agerat ojämnt men en bra dag kan de ge ”Hammers” stora bekymmer. Se upp för det är inte lätt att vinna pengar på betting på denna match.

Det blir intressant att se om  Liverpool kan resa sig efter ett par missräkningar på slutet. Huddersfield fick nöja sig med oavgjort i helgens cupmatch och föll innan dess med 2-0 i Stoke. Ingen vinst på de sex senaste matcherna nu men managern Wagner vilade flera nyckelspelare i cupmatchen. Här hemma brukar Huddersfield vara svårspelat och man bör åtminstone få in en boll – vi spikar ett mål för hemmalaget. Liverpool vann höstens hemmamöte med 3-0 och visst ska man trots allt vara huvudet högre.

Vår Bomben1 Fotbollskupong idag den 30 Januari

Ettkrysstvå redaktionen har avsatt en del tid åt att tippa dagens Bomben1. Här är vårt systemförslag som avser dagens fotbollskupong. Vi landar på 54 rader. Lycka till!

  • Swansea 0,1 – Arsenal 2,3
  • West Ham 0,1,2 – Crystal P 0,1
  • Huddersfield 1 – Liverpool 1,2,3