Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Bomben1 12 April

Torsdagens Bomben1 kupong bjuder på tre hockeymatcher: en träningsmatch med Tre Kronor samt två spännande möten i den näst sista omgången i kvalet till Hockeyallsvenskan. Notera att dagens rullpott för Bomben1 ligger på saftiga 122 922 kronor. En extra anledning att tippa resultat på hockey denna torsdag. Glöm inte att kolla våra Powerplay tips, om du vill vara ännu mer påläst inför dagens Bomben1 inlämning.

Match 1: Danmark – Sverige 1,2 – 4,5

Tre Kronor har visst en hel del unga talanger i truppen just nu. Denna vecka träningsspelar Sverige inför den stundande VM-turneringen i maj. Trots flera oprövade namn gjorde man det mycket bra i mötena med Slovakien, där det blev segrar med 7-1 respektive 6-3. Nu tar man sig an ett Danmark som vässar formen inför VM på hemmais nästa månad. Fortsätter Sverige att spela som mot Slovakien bör man vinna med ett par mål även här. Tre Kronor är favoriter här på Bomben1, enligt vår hockey expert.

Match 2: Borlänge – Västervik 1,2 – 3,4

Dags för klubbhockey nu. Borlänge har fortfarande chans att knipa en plats i hockeyallsvenskan efter övertidssegern mot Troja/Ljungby i senaste omgången. Det är dock oroväckande att man tappade en 5-2-ledning i sista perioden. Västervik har i sin tur möjlighet att säkra kontraktet vid seger här och lär sätta defensiven i fokus mot ett desperat Borlänge. Senast lagen möttes blev det seger med 4-1 för Västervik. Vi tror på en seger för Västervik.

Match 3: Västerås – Troja/Ljungby 4,5 – 2,3

Västerås visade klass då man körde över Huddinge med 6-0 senast. Nu behöver man bara en poäng för att säkra en plats i hockeyallsvenskan kommande säsong. Troja/Ljungby har en vass offensiv, men bakåt slarvar man alldeles för mycket. Chanserna på en topp 2-plats är minimala och det finns en risk att man går bort sig i jakten på mål. Relativt svårtippad match avslutar dagens Bomben1 torsdag och vi tror på hemmaseger och en fin kväll för Västerås.