Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Bomben 5 November

Det närmar sig slutet på allvar vilket betyder att mycket viktiga poäng står på spel denna omgången. Vårt Tips Bomben 5 november tror på täta och målsnåla matcher överlag denna kupongen.

Match 1: Dalkurd – Djurgården 0, 1 – 1, 2

Framåt ser det inte lust ut för Dalkurd, som bara mäktat med två mål de senaste åtta matcherna. Senast klarade de ett lika resultat mot Elfsborg i en match där de kämpade tappert. Djurgården har en vinst med två mål mot noll i ryggen, mot ett IFK Göteborg som inte imponerat i år. Det var första gången på fem matcher de gjorde fler än ett mål. Har lite att spela för.

Match 2: Elfsborg – Brommapojkarna 1, 2 – 0, 1

Förra matchen säkrade Elfsborg nytt kontrakt då mötet med Dalkurd slutade utan mål. Det betyder att pressen är av laget på allvar och trots att de saknar Kaib och Gustafsson på grund utav avstängningar bör de ha bra chans här. BP har tio förluster på elva matcher och har en poäng upp för att få kvala om nytt kontrakt. Mot topplaget IFK Norrköping gjorde de en bra match. Tveksamt att det blir en målfest här.

Match 3: Sirius – Kalmar 0 – 0, 1

Det har sett bättre ut för IK Sirius under senhösten vilket betytt att de nu har säkrat nytt spel i ligan inför nästa säsong. Saknar Gustafsson. Kalmar FF bröt sin svaga svit med nio matcher utan vinst senast, då bottenlaget Trelleborg motades tillbaka med ett sent ledningsmål. Första matchen mellan lagen vann Kalmar med ett mål mot noll.

Match 4: Trelleborg – Östersund 0, 1 – 2, 3

Det går uselt för Trelleborg, som inte lyckats säkra mer än fyra poäng sedan i Maj. Nedflyttning är det som står på schemat för laget. Mot Kalmar höll de ihop länge men förlorade ändå matchen till slut, efter ett sent insläppt mål. Östersund har tre förluster i rad och har inte något speciellt att spela för. Vann den första matchen med fyra – ett. Något beskedligare siffror här är att vänta.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!