Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Bomben 1 Måndag 23 Juli

Det är två matcher från allsvenskan och en ifrån danska Superliga på dagens Tips Bomben 1 Måndag 23 Juli. Hammarby som stått för något ojämna insatser efter deras fina säsongsinledning känns som en svårtippad match. Vi tror inte de kör över Dalkurd, även om de mycket väl kan tänkas få med sig tre poäng mot det på pappret svagare laget.

Bomben 1 Match 1: Hammarby – Dalkurd FF 1, 2 – 0, 1

Hammarby har spelat bra och har skapat en hel del framåt detta året. De ligger på en topplacering även om deras prestationer det senaste inte hållit måttet. Men tjugosex mål på tretton matcher är halt klart godkänt. Dalkurd ligger under nedflyttningsstrecket och deras strid i botten av tabellen är hård. De har skapat en del farligheter framåt den senaste tiden, även om det är högst tveksamt att det räcker mot ett Hammarby som behöver en vinst. Vi tippar på en relativt målsnål match.
´

Bomben 1 Match 2: IFK Norrköping – Elfsborg 1, 2, 3 – 0, 1

Boråslaget har spelat bra fotboll det sista och har inte dragit på sig några onödiga förluster. Senast spelade de lika i en mållös match mot Hammarby. Norrköping lyckades få med sig tre poäng när de besegrade BK Häcken med ett avgörande sent i matchen. De spelar stabil fotboll hemma och har visat sig vara svårslagna. I kontrast är Elfsborg ett halvdant lag på bortaplan. Elfsborg ligger runt ett mål per match och det är högst otroligt att de går ifrån den statistiken i denna tuffa matchen.

Bomben 1 Match 3: Hobro IK – FC Köpenhamn 0, 1 – 3, 4, 5

I premiären visade Hobro IK inte några hjältetakter. Även om de skapade vissa tillfällen åkte de på en klar förlust med tre mål mot ett, när Vejle stod för motståndet. Nu är det FC Köpenhamn som det skall tas hand om, vilket är ett lag flera nummer för stora för hemmalaget. Köpenhamn åkte på en sur förlust i ligapremiären och lär vara sugna på revansch detta mötet. Det kommer Hobro IK få betala för. Vi garderar för att målkalas för bortalaget.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!