Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 9/9 Söndag

En intressant kupong väntar denna helg. Vårt Bomben tips 9/9 söndag ser fram emot att se Tyskland återta lite av den ära de förlorade under VM. Med en bra match mot Frankrike i ryggen bör de inte ha några problem att lösa dagens uppgift bekvämt.

Match 1: Tyskland – Peru 2, 3, 4 – 0

Peru gjorde sitt första VM någonsin i sommar men väl där stod de inte för några stordåd. Tyskland var regerande världsmästare och favoriter till guldet på förhand. Efter svaga insatser var ett tidigt uttåg mot Ryssland ett faktum. Nations League är i anstående och i träningsmatchen mot Peru lär de vässa spelet inför den matchen. Klar tysk vinst med andra ord.

Match 2: Frankrike – Nederländerna 1, 2, 3 – 0, 1

Med ett VM-guld i bakfickan spelar Frankrike med bra självförtroende. Mot Tyskland kryssade de i ett mållöst möte där de dock var hotade. Efter bra spel av nya talangen Areola i buren klarade laget ändå en poäng.

Dagens motstånd har en bit kvar till sina glansdagar men med Koeman på tränarplats har spelet i alla fall sett mycket bättre ut. De vann en träningslandskamp mot Peru nyligen. Dagens motstånd blir dock för svårt.

Match 3: Cypern – Slovenien 0, 1 – 1, 2

Det är Slovenien som är klara favoriter i det här mötet. Sju nollpoängare på åtta försök av Cypern är långt ifrån godkänt resultat. Nyligen förlorade de en match mot Norge och formen är långt ifrån den bästa.

Slovenien vinner troligen mötet men de har inte heller någon rolig statistik. Förlust mot Bulgarien senast och framåt är där laget verkligen brister. Mot Cypern bör de dock ha goda chanser att hamna i målprotokollet.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!