Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 9 Juli

Det är VM-fritt i vårt Bomben tips 9 Juli. Hammarby tar emot Östersund i Stockholm. Gästerna har haft en omstrukturering med tränarbyte det skall bli intressant att se. De saknar även ytterspelaren Sema, bägge personerna har flyttat till Premier League.

Hammarby – Östersund 1, 2, 3 – 0, 1

Hammarby ligger bara ett poäng efter AIK, men har spelat två matcher mindre. De lär Stockholmslaget vara fullt inställda att vända till så många poäng som möjligt. Hammarby skapade 25 fullträffar första delen av säsongen, vilket gör att laget leder skytteligan. Kombinerat med en stabil defensiv får du ett svårslaget lag.

Östersund har spelat väldigt bra men har haft omstrukturering i organisationen som gör det svårt att bedöma laget. Hammarby på hemmaplan är väldigt starka och det känns troligast att gästerna får vika sig idag.

Oddevold – Tvååker 2, 3, 4 – 0,1

Oddevold är ett helt annat lag på hemmaplan än på bortaplan. De ligger för nuvarande runt mittenplats i serien. Deras sju segrar på dubbelt så många försök är inte godkänt resultat för laget som aspirerar på topplaceringar. Svaga insatser på bortaplan är en stor orsak till problemen.

De har bara tagit fem poäng på resande fot. Nu väntar det dock hemmamatch och då är Oddevold ett helt annat lag. Tvååker är nykomlingar men är med i den övre halvan av tabellen och krigar. Senaste tiden har dock formkurvan gått neråt. Klar hemmafördel.

Strömsgodset – Kristiansund 2, 3 – 1, 2

Strömsgodset hade större förhoppningar på den här säsongen. Nu ligger de på den undre halvan av tabellen, långt ifrån godkänt. De sprutar dock in mål, det har skapats tjugoen fullträffar. Det är lika många som serieledarna. Problemet är defensivt.

Senaste två mötena har dock slutat med nollor bakåt för Strömsgodset. De ligger tre poäng bakom Kristianssund, som det verkar som de kommer gå förbi snart. Räkna med att hemmalaget får in ett par baljor i en viktig match i mitten av serien.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!