Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 8 Oktober Måndag

Ny vecka och nya tag. Vårt Bomben tips 8 oktober måndag är ett måste för hockeyälskare. Tre heta drabbningar i NHL väntar. Tidigt på säsongen vilket ger ganska öppna matcher.

Måndagens Match 1: Boston – Ottawa 3, 4, 5 – 1, 2

Svårt att veta vart man har Boston efter att de släppte sju puckar förbi målvakten i det pinsamma nederlaget mot Capitals i premiärmatchen. Därefter spikade de igen målet totalt när Buffalo Sabres besegrades med fyra mål.

Ottawa har en förlust och en vinst hittills. Förlusten kom i förlängning och seger var mot starka Toronto Maple Leafs, vilket ingjuter förtroende. Noterbart är att Ottawa inte vann en enda gång när de här lagen möttes i fjol, på fyra möten.

Måndagens Match 2: NY Islanders – San Jose 1, 2 – 2, 3, 4

Sharks har värvat Erik Karlsson från Ottawa vilket gör deras backlinje ruskigt effektiv. När de mötte Anaheim räckte det inte till. Mot Los Angeles Kings vann de efter sudden death. Vi har de som klara favoriter i det här mötet.

Kust mot kust och den här gången får troligtvis laget från the Big Apple vika sig. New York vann mot Carolina i helgen. Därefter förlorade de mot Nashville, som har en mycket stark trupp och förlusten är det inte mycket att säga om.

Måndagens Match 3: Buffalo – Vegas 1, 2, 3 – 2, 3

Las Vegas har en vinst och en förlust inledningsvis. Mot Philadelphia blev resultatet två – fem för säsongens första förlust. Mot Minnesota gick matchen hela vägen till straffar, som dagens bortalag plockade hem. Har en del bortfall i truppen en bör kunna lösa det här.

Buffalo vann mot Rangers med tre mål framåt och ett bakåt. Premiärmatchen mot Boston Bruins förlorade de dock. Vi ger de hyfsad chans att vara med dugligt i den här matchen men ser Vegas som knappa favoriter.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!