Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 7 September

Det är dags för Nations League första omgång att spelas. Först ut är Italien som bekant missade årets VM. Vårt Bomben tips 7 september misstänker att de kommer ställa upp med en revanschsugen trupp mot Polen, som spelade riktigt illa under VM.

Italien – Polen 1, 2 – 0, 1

Efter att missat VM har det Italienska landslaget pressen på sig att få med sig positiva resultat. Nu är det Roberto Mancini som är på träningsposition. Han har haft en tuff inledning mot kunnigt motstånd vilket gör att fantastiska resultat saknas, men spelet har sett bra ut.

Polen var en besvikelse i Ryssland och utöver Lewandowski finns det inte mycket som talat för laget i den här drabbning. De har inte samma kvalitet i laget som för några år sedan och att de skall kunna rubba ett motiverat Italien på hemmaplan känns inte troligt.

Turkiet – Ryssland 1, 2 – 1, 2

Ryssland presterade mycket väl när de var värd för fotbolls-VM i somras. Hur mycket det betyder i höst är oklart. Den elfte spelaren var en stark morot för laget under VM och tursam dragning av motstånd bidrog också till det fördelaktiga resultatet.

Dagens hemmalag har gått obesegrade i de fem senaste matcherna. Precis innan VM startade möttes de här lagen och då blev resultatet kryss med ett mål var. Liknande resultat idag är inte otänkbart alls. Vi utgår där.

Skottland – Belgien 0, 1 – 1, 2, 3

Sista match ut på dagens Bomben förslag är Skottland mot Belgien. Till skillnad mot matcher ovan ingår inte denna i NL utan är en traditionell vänskapsmatch. Belgien spelade riktigt bra i VM och de har många spelare i toppen på sina karriärer, varför starka resultat även framöver kan förväntas.

Skottland gör normalt inget väsen av sig på den internationella scenen och denna träningsmatch lär inte vara annorlunda. De skall inte kunna hota bronspristagaren från VM och vi spikar nollan. Litet utropstecken för att Belgien saknas Man Citys De Bruyne som är borta på obestämd framtid.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!