Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Bomben 7 Februari

Schalke Bild Tips Bomben Fotboll

Klurig cupfotboll att lösa på onsdagens Bomben kupong från Svenska Spel! Tre fotbollsmatcher som väntar: Tyskland, Frankrike och Spanien. Schalke och Sevilla är favoriter som absolut kan få problem – och Lyon åker ur även denna cup? Schalke är med i racet bakom Bayern München i Bundesliga men på sistone har formen darrat en del.

Till helgen väntar just Bayern i skön stormatch. Kan nu bli problem i cupkvarten mot ett Wolfsburg som spelat upp sig på sistone. Är på väg att lämna bottenstriden och ska kunna kosta på sig en rejäl satsning på cupen. Skrällen finns inom räckhåll här, även om odds sidor tror på en ny förlust.

I Frankrike har Lyon haft flera stormatcher på sistone och i helgen blev det kostsam förlust mot Monaco. Lever nu farligt i cupen borta mot Montpellier – det kan bli andra raka cupförlusten mot dessa! I december vann Montpellier nämligen med klara 4-1 i Ligacupen och nu tycker vi att man på nytt möter Lyon vid ett bra tillfälle.

I Spanien är Sevilla given favorit till finalplatsen. 1-1 i bortamötet mot Leganes och Sevilla var närmast segern den gången. Nu bör de få utdelning hemma men riktigt ”så enkelt” behöver det inte vara. Sevilla storföll i helgen och möter ett Leganes som verkligen kan konsten att försvara sig. Målsnålt och ganska lurigt!

Dagens Bomben tips

Våra Bomben experter lämnar in följande 72 rader på fotbollskupongen idag. Nedan hittar du antal mål vi tippar samt viktiga nyheter som kan påverka dina bets.

Schalke              123 – Wolfsburg         13

Matija Nastasic har varit given i Schalkes försvar denhär säsongen. Men i lagets senaste ligamatch drog den serbiske mittbacken på sig sitt femte gula kort och är därför avstängd i nästa ligamatch, mot Bayern München. Men inte i cupmötet mot Wolfsburg. Där får serben spela, skriver tyska fotbollstidningar.

Samma tidning spekulerar i att Nabil Bentaleb, mittfältaren, kan få återvända till bänken efter en besvikelse till insats mot Werder Bremen senast. Han kan ersättas av Leon Goretzka, den hyllade spelaren som redan är klar för en övergång till Bayern München i sommar. I och med att vi tror på en målrik match, har vi Schalke och Wolfsburg även med på Måltipset tips.

Montpellier       12 – Lyon                   1

Vi har tidigare rapporterat att Lyon trots tidig 2–0-ledning föll med 2–3 borta mot Monaco i söndags; andra raka förlusten för OL. Det är dock inte enda anledningen till revansch Lyon i kvällens cupåttondel. Motståndaren Montpellier slog för snart två månader sedan ut Lyon i ligacupen efter en 4–1-kross. Tränare Bruno Genesio menar dock att det i första hand handlar om att ge sig själva upprättelse, inte att ”hämnas” på en enskild motståndare.

Enligt franska fotbollsmedier väntas Genesio inte gör allt för många förändringar i startelvan jämfört med söndagens förlust mot Monaco. Detta då han lär vilja ge många av de ordinarie spelarna chansen att hitta tillbaka till segerspåret. Högerbacken Rafael saknas till följd av en lättare knäskada – däremot är mittfältaren Lucas Tousart åter från avstängning.

Sevilla                0123 – Leganes            12

Sista matchen på Bomben tips idag är en oviss historia. Experten anser att en massa kombinationer behövs för att täcka Sevilla mot Leganes på systemförslaget.