Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Bomben 6 Mars

Tips för Bomben 6 Mars

Dags för veckans första Bomben Tips. Den 6 mars, tisdag, börjar det så sakteligen dra i hop sig i SHL. Hockeybomben är alltså det som gäller på dagens spelkupong från Svenska Spel. Vår bettingexpert har kikat på alla tre matcher som är med på kupongen och som det gäller att tippa rätt antal mål/resultat i. Idag fokuserar experten på just Bomben2 samt på CSGO betting, vilket du kan läsa mer om på vår startsida.

Nu när det är bara några få omgångar kvar innan de olika slutspels- och kvalplatserna har fördelats, blir det extra hett. Kvällens tre matcher består av ligans topp 6-lag, varav några fortfarande jagas av lagen bakom. Systemet vår hockey expert kör i dagens Bomben tips är på 72 rader enligt nedan. Förutom systemförslaget hittar du även senaste hockeytips och nytt om lagen som finns med i huvudmatcher ikväll.

Frölunda – Växjö Lakers

Trean Frölunda ligger bra till för att säkra sin plats i kvartsfinalerna, men skulle behöva en seger för att vara helt klara. Frågan är då bara om man satsar på att släppa tyglarna eller om man hoppas kunna gneta till sig poängen. Överlägsna serieledarna Växjö är målglada och är svåra att försvara sig mot. Förhoppningsvis tvingar det Frölunda att spela enligt devisen ”anfall är bästa försvar”.

  • Expertens Tips: 4,5 – 3,4

Malmö Redhawks – Färjestad

För tillfället har Malmö två pinnar till godo för sin kvartsfinalplats, en plats de är väldigt måna om att behålla. Det känns därför rimligt att de försöker stänga matchen och därmed hålla målskörden nere. Färjestad kan spela mer avslappnat med sina sex poäng ned till strecket. De behöver inte trycka på för att göra massa mål eller ta ut sig i onödan. Ett lägre tempo och en händelsefattig match kan därför gynna båda lagen inför fortsättningen.

  • Expertens tips: 1,2 – 2,3

Skellefteå – Djurgården

Om läget är svettigt för Malmö så är det ettervärre för Skellefteå. Bara en enda poäng skiljer deras kvartsfinalplats från rivalen Luleås åttondelsplats. Det avståndet vill de inte tappa! Risk för passivitet därmed. Kanske kan Djurgården utnyttja den eventuella nervositeten i hemmalaget och få in ett par kassar. DIF brukar vara målglada och lär inte vara sena att snappa upp missar hos SAIK.

  • Expertens Tips: 2,3 – 3,4,5