Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 31 Maj

Tre svenska matcher i Bomben tips 31 Maj. Det har inte blivit någon seger för Skellefteå denna säsongen. Nu väntar Umeå FC i ett derby. Bortalaget kämpar att få till det framåt, vänta er ingen målfest i den matchen.

Match 1: FC Linköping City – BK Forward 0, 1 – 1, 2, 3

Bägge dessa lagen är nykomlingar. De van varsin separat Division 2-serie förra året. De har stått för bra prestationer hittills där bägge är klart godkända. Hemmalaget har en stark defensiv de utgår ifrån. Det har betytt två förluster på de första åtta matcherna på säsongen. Målstatistiken på 10 – 10 visar stark defensiv men något problematiskt framåt. BK Forward har varit säsongen stora överraskning och har fick sin första förlust i senaste omgången. De har presterat bra framåt och lär fortsätta göra det när en annan nykomling står för motståndet.

Match 2: Skellefteå – Umeå FC 1, 2 – 1, 2

Ett derby där Skellefteå måste prestera. Laget har fortfarande inte vunnit under hösten. Sista tiden har de dock visat bättre tendenser. Även Umeå har presterat långt under förväntad nivå. De håller tätt bakåt men skapar väldigt lite framåt. Sista matchen mötte de Karlslund, på jumboplats. De lyckades inte knipa tre poäng trots att jumbolaget hade en man utvisad i en tredjedel av matchen. Utgången idag känns oviss, vårt Bomben tips säger att det blir en målsnål historia hos två kämpande lag.

Match 3: Kristianstad – Torn 0, 1 – 1, 2, 3

Ytterligare en nykomling finns med på dagens Bomben förslag. Torn hade en bra säsongsinledning. Nu det senaste har det dock blivit tre förluster på de senaste fyra matcherna. De har uppvisat en stark defensiv, men släppte in tre mål senaste matchen. Kristianstad har spelat direkt dåligt. De kan bara uppvisa två segrar hittills och det är framåt som det verkligen kärvar för laget. Det lutar ytterligare en målsnål match på dagens kupong.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!