Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 29 Maj

I vårt Bomben tips 29 Maj vill vi slå ett slag för Falkenberg, som slåss för att ta över serieledningen mot ett mycket svagare lag. Det kan mycket väl bli målkalas. Tveksamt om detsamma kan sägas om mötena längre ner i tabellen.

Varberg – Degerfors IF 1, 2 – 1, 2

Hallandslaget har presterat väldigt dåligt. Deras insats mot Öster och Falkenberg var långt under godkänt. De hade förvisso ledningen mot Falkenberg, men släppt tillbaks och förbi motståndarna för en snöplig förlust. På hemmaplan kämpar de med ekonomin och är en klubb med stora problem både på och av planen. Degerfors har presterat bra framåt men bakåt har det inte fungerat som tänkt. Det kan mycket väl bli mål för bägge lagen.

IFK Värnamo – Falkenbergs FF 0 – 2, 3, 4

Värnamo kämpar för överlevnad. Sex av nio möjliga förluster och en glasklar sistaplats i tabellen talar sitt tydliga språk. Senaste omgången åkte de på en fyramålsförlust mot ÖIS. Nu väntar ytterligare en stark motståndare i Falkenberg, som krigar för att ta över serieledning från Göteborgslaget. Kwakwa är avstängd men det bör inte spela någon roll. Det lär bli några baljor framåt oavsett.

Skövde – Husqvarna 1, 2 – 1, 2, 3

Ett möte i botten av tabellen. Hemmalaget tappade en tvåmålsledning under de sista tjugo minuterna av matchen sista omgången. Det var mot Kristianstad, som är en bra mycket starkare konkurrent än Husqvarna, som ligger på allra sista plats i tabellen och som gått lottlösa sex av sju omgångar. Hemmavinst men ingen målkavalkad.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!