Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Bomben 27 Juni

Vårt Tips Bomben 27 Juni ser en otroligt viktig match när nu Sve-rige krigar för slutspelsplats. Mexiko står för motståndet och skall Sverige ha chans att gå vidare är det vinst som gäller.

Match 1: Mexiko – Sverige 0, 1 – 2, 3

Det var så nära mot Tyskland. Det avgörande målet kom i slutminuten och gjorde vår väg till åttondelsfinal svårare. Det betyder att det är tre poäng mot Mexiko som gäller. Räkna med att det blågula laget pressar på framåt, målskillnad kan vara det som fäller avgörandet. Mexiko har spelat bra mot både Tyskland och Sydkorea.

Skulle Tyskland inte vinna mot Sydkorea kan Sverige gå vidare oavsett. Men det känns högst osannolikt. Skulle både Sverige och Tyskland förlora med ett mål mot noll bedöms avancemang via Fair Play regeln.

Match 2: Sydkorea – Tyskland 0, 1, 2 – 2, 3

Tyskland föll mot Mexiko och räddade VM-drömmen via ett mål den sista minuten mot Sverige. Nu väntar Sydkorea i en match som tyskarna måste vinna. Tyskland kan ta sig vidare via oavgjort resultat om Sverige inte vinner över Mexiko.

Sydkorea går vidare om de vinner sin match stort, samt Sverige inte tar poäng av Mexiko. Det är inte särskilt troligt. De lär dock försöka och trycka på framåt för att ha en chans. Räkna med en svajig match med en del mål.

Match 3: Schweiz – Costa Rica 1, 2 – 0

Schweiz avgjorde sent i den sista matchen mot Serbien. Nu behöver de bara knipa minst en poäng mot Costa Rica så är deras avancemang garanterat. Costa Rica kämpade tappert mot Brasilien, men det räckte inte hela vägen. Defensivt spelar laget den bästa fotbollen. Offensivt har de dock inte mycket att sätta emot de bästa lagen. De har fortfarande inte gjort mål i turneringen.

Match 4: Serbien – Brasilien 0, 1 – 1, 2, 3

Brasilien är mångas guldfavoriter men de har inte levererat spelmässigt. Trots det leder de gruppen med sina fyra poäng och bättre målskillnad än Schweiz, som ligger på andra plats. Får de med sig minst oavgjort resultat i denna matchen säkrar laget avancemang, vinst säkrar gruppseger.

Detta mötet saknas ytterbacken Danilo för Brasilien. Det bör dock inte spela någon roll när de klarar av uppgiften för dagen. Serbien förlorade den viktiga matchen mot Schweiz och är nu pressade att vinna för att VM-drömmen inte skall vara över.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!