Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips 27 Februari Hockeybomb

Tips Dagens Hockeybomb

Dags för ännu en Hockeybomb. Idag, tisdag, den 27 februari väljer alltså Svenska Spel att bjuda dig på en Bomben kupong som gäller svensk hockey. Otroligt viktig skräll av Karlskrona senast. Vår hockey expert på Ettkrysstvå ger laget chansen till ny nyckelseger på tisdagens Bomb. Skellefteå grejar smidig seger. Vi är så pass säkra på resultat i denna match att vi hämtar välkomstbonus på nya odds sidan, nämligen Toto2. Allt för att bara lägga våra pengar på Skellefteås vinst idag.

Nedan hittar du vår analys inför dagens Hockeybomb. Därefter följer våra spelförslag, där vi försöker att gissa antal mål i samtliga kvällens Bomben-matcher. Vi har inte fått alla rätt på Bomben på flera dagar nu och det känns som att det verkligen är dags att få utdelning på tre rätt på dagens spelkupong.

Analys inför Dagens Hockeybomb

Karlskrona har räknats bort av de flesta och visst talar väldigt mycket för att laget tvingas till kval – men i omstarten i lördags visade jumbon att man fortfarande har glöden uppe. Skrällde borta mot Brynäs och att ”Honken” klev in i målet och storspelade betydde förstås mycket. Tight match att vänta mot Luleå på tisdagen – men Karlskrona vill mer?!

Skellefteå tog en stark tvåpoängare i Karlstad i lördags och nu ska lagets OS-kedja vara tillbaka i spel, säkerligen revanschsugen dessutom. Örebro har varit iskallt en längre tid och det här ska Skellefteå kunna koppla ett fast grepp om. Vinner lätt! Vi tror på minst fyra mål för hemmalaget i denna match.

Växjö har sedan länge seriesegern klar – men laget fortsätter ändå att trumma på. Kan slå nytt poängrekord i SHL vilket förstås är en morot. Med rätt inställning ska förstås Rögle besegras men vi vill ändå varna en gnutta. Rögle vann nyckelmatchen i Mora i helgen och vi har flera gånger berömt lagets rejäla uppryckning – får slå ur skönt underläge här och ska kunna hänga med bra.

Våra Tips – Bomben Kupongen

Vår hockey expert väljer att tippa totalt 72 rader på dagens Bomben kupong. Det gör han enligt följande:

  • Karlskrona 23 -Luleå 12
  • Skellefteå 45 – Örebro 12
  • Växjö 345 – Rögle 24