Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 26 oktober

Helgen närmar sig med stormsteg och det firar vi med ett ett hett Bomben tips 26 oktober. Det är hockey som står på tur, vilket tillsammans med en extrapott på 800 072 kronor som gör förslagen värdefullare. Leksand har bjudit på en hel del målrika matcher det sista, frågan är om de lyckas med samma bedrift idag.

Match 1: AIK – Karlskrona 3, 4, 5 – 1, 2

Det går bra för AIK, som bara har en förlust på vanlig matchtid. Senast var det tabelljumbon Tingsryd som enkelt motades tillbaka med fyra mål mot två. Hemma har laget aldrig släppt in fler än två mål under någon match. Karlskrona har varit upp och ner även om deras matcher bjudit på en hel del mål den senaste. Almtuna besegrades med hela fem mål framåt. Inga sådana siffror idag.

Match 2: Björklöven – BIK Karlskoga 2, 3 – 3, 4

Björklöven är inne i en svacka, fyra förluster i rad följdes av en seger efter straffar nu senast. Då var det Tingsryd som besegrades. Anfallsspelet är där de stora problemen hittas i laget. Karlskoga har en tuff period. Senast släppte de en tvåmålsledning till förlust i förlängningen. Har tagit poäng io över tio matcher i rad och vi ger de svag fördel här, trots allt.

Match 3: Leksand – Västerås 3, 4, 5 – 1, 2

Just nu spelar Leksand riktigt bra. Laget har fem vinster på sex försök, vilket är bra statistik. De senaste tre matcherna har de mosat in fantastiska sjutton mål, vilket är klart anmärkningsvärt. Mot Karlskrona blev det sju mål framåt. Västerås har haft lång väg mellan toppar och dalar den här säsongen. Vi utgör från hemmavinst här.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!