Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 25/9

Blandad kompott på dagens Bomben tips 25/9. Örebro inleder kupongen mot bottenlaget Sirius. Räkna inte med målfest den matchen. Det tror vi snarare kommer det sista mötet för dagen mellan Man United och Derby.

Match 1: Örebro – Sirius 1, 2 – 0, 1

För Örebro finns det inte mycket att spela för just nu. De ligger på en stabil mittenposition och lär inte kunna hota eller hotas av vare sig toppen eller botten. De förlorade sist mot Elfsborg, som haft grava problem den här säsongen.

IK Sirius ligger en bra bit bakom. Deras kamp för överlevnad sker runt nedflyttningsstrecket. Deras defensiv är under all kritik och har varit källan till de dåliga resultaten den här säsongen. Mot Östersund senast var de på väg att klara biffen.

Match 2: Halmstad – Landskrona Bois 2, 3, 4 – 0

Landskrona har det tufft. Deras existens runt nedflyttningsstrecket är cementerad den här säsongen. Problem med ekonomin lär inte göra det enklare. De har bara vunnit en av de senaste åtta matcherna, vilket är klart oroande.

Annat är det för dagens hemmalag. Halmstad kämpar om chans att spela upp sig till Allsvenskan igen. De har vunnit tre av de senaste fyra matcherna och här kommer den fjärde vinsten. De lär absolut kunna göra mer än två mål. Landskrona nollar vi.

Match 3: Manchester United – Derby 1, 2, 3 – 0, 1

I fjol spelade Man United inte upp till förväntad nivå. Säsongsinledningen har inte heller höjt på några ögonbryn. De spelade lika mot Wolfsburg i helgen, vilket är långt ifrån godkänt. I det här mötet mot Derby är Rashford borta.

Derby är ett lag från Championship som haft svårt att få till stabilt, kvalitativt spel. Nu senast vände de ett underläge till vinst. De lär inte kunna hota om segern men vi ger de en hyfsad chans att få in en pinne.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!