Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 25 Juni

Det är den sista omgången av gruppspelet i VM i Ryssland 2018. Vårt Bomben tips 25 Juni tror att matchen mellan Uruguay och Ryssland blir en hård och tät kamp. Lagen kämpar för gruppseger och att missa Spanien i åttondelsfinalen. Egypten bör ta hem segern över Saudiarabien ganska bekvämt, även om det ryckte upp sig efter utblåsningen i öppningsmatchen.

Saudiarabien – Egypten 0, 1 – 1, 2, 3

Inget av dessa lagen har möjlighet att ta sig till åttondelsfinal. Lite surt för Egyptens stora stjärna Salah, som fått mycket uppmärksamhet inför VM. Han missade den första matchen mot gruppens favoriter Uruguay. Det är troligt att laget får in ett par baljor mot Saudiarabien. Gruppens slagpåse åkte på storstryk mot Ryssland, men höll igen bättre när Uruguay stod för motståndet. Målsnålt från deras sida.

Uruguay – Ryssland 1, 2 – 1, 2

Bägge lagen är klara för åttondelsfinal. Nu står en viktig gruppseger på spel. Den är extra viktig eftersom andraplatsen i gruppen antagligen får möte Spanien i åttondelsfinalen, något bägge lag bör vilja undvika. Ryssland spelar med fördelen att ett lika resultat gör att de tar hem gruppsegern. Uruguay kommer pressa på framåt för att säkra segern. De är knappa favoriter, även om man inte skall underskatta värdnationen Ryssland, som spelat väldigt bra.

Iran – Portugal 0, 1, – 1, 2, 3

Det här är troligtvis matchen som avgör andraplatsen i gruppen. Spanien behöver ta poäng mot Marocko för att säkra gruppseger, vilket de högst troligen gör. Därmed står det mellan Portugal och Iran. Portugal klarar sig på ett oavgjort resultat, medans Iran måste få med sig tre poäng för att knipa andraplatsen. Iran har visat stort hjärta och har spelat inspirerande hittills. Nu blir nog klasskillnaden för stor, speciellt eftersom laget är pressade att gå för vinst. Mycket möjligt att det blir en ganska tight match.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!