Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bästa Bomben Tips 25 Januari

Hockey Bomben1 Speltips 26 januari bild

Hela 333 333 kronor extra på torsdagens SHL-Bomb. Saftig prispott, anser vi. Idag fokuserar våra tips på hockeykupongen på Brynäs. Där räknar vi med att de öser på hemma i Gävle. Fler SHL hockeytips nu. Rögle kan absolut utmana DIF på Hovet! Det är ju bara att plussa vidare för Brynäs, som på de nio senaste hemmamatcherna tagit 26 poäng av 27 möjliga! I åtta av dessa nio matcher har Brynäs gjort minst tre mål – det når man även på torsdagen. Linköping höll förvisso tätt i veckan men det var hemma mot ett ganska klent Örebro. Detta blir betydligt värre. Nedan får du våra Bomben1 speltips som gäller idag den 25 januari. Lycka till!

Hatten av för Rögle, som ju krånglat sig över strecket i botten och till och med skaffat sig viss lucka. Blir det en vinst idag? Hur tippar man Bomben1 på bästa sätt den 25 januari? Det är främst på hemmaisen som laget levererat men även borta har det blivit bättre och nu kan vi absolut se Rögle störa Djurgården på Hovet. DIF-formen har stått och stampat en del de senaste veckorna och här får man se upp på hockey idag.

Avslutningsvis räknar vi med ett bra Skellefteå borta mot HV71. Senast vann Skellefteå starkt i Karlstad och lagets superkedja lär vilja spurta starkt innan avresan till OS. HV kommer från ett par tuffa matcher mot Malmö och formen är inte mer än okej just nu – får svårt att hejda Skellefteå-spetsen här. Nedan hittar du Bomben1 speltips från Ettkrysstvå, match för match. Glöm inte inlämningen klockan 19 idag.

Bomben Kupong Speltips

Vi lirar 144 rader enligt följande, när vi lämnar in dagens Bomben1 hockey kupong:

Brynäs                      345 – Linköping                 12

Henrik Törnqvist är tillbaka i Linköping. Forwarden lämnar Karlskrona och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut, med option för ytterligare ett år, skriver Linköping på sin webbplats. 21-årige Törnqvist lämnade Linköping – klubben han har spelat för under i princip hela karriären – för Karlskrona inför den här säsongen. Törnqvist ansluter direkt till laget och är högaktuell för spel i kväll, borta mot Brynäs. Vårt speltips här är Brynäs och det är inte bara Bomben som vi tänker tippa. Hämta Redbet Bonus nu och satsa på ishockey ikväll. Etta i dagens första match på Bomben1 är ett perfekt tillfälle!

Djurgården              234 – Rögle                        23

Han kom från degraderade Modo inför förra säsongen och lastades för mycket då Djurgården då inledde med tolv förluster på de femton första matcherna. Den här säsongen har dock ingen kunnat klaga på målvakten Adam Reideborn. 26-åringen delar på målvakts sysslan med Joacim Eriksson (Reideborn har stått 22, Eriksson 15 av de 37 matcherna) och har gjort det alldeles strålande – då han toppar målvaktsligan överlägset. 93,62 i räddningsprocent är mer än två procent bättre än tvåan i SHL: David Rautio i Luleå.

HV71                        23 – Skellefteå                34

Skellefteå får klara sig utan Michael Kostka mot HV71 ikväll. Den NHL-meriterade backen är skadad. Skellefteå kan däremot välkomna Linus Lindström tillbaka in i truppen.