Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 24 Mars

Bomben Tips Lördag

Idag, lördag är det fotbollsfest på Friends. Denna match är även med på Bomben. Sverige tar emot Chile i inför fotbolls-VM i sommar. Sverige, som under Janne Anderssons ledning har skaffat sig ett gott självförtroende, får ett riktigt tufft motstånd. De spelar mot ett tekniskt duktigt Chile.

Det saknas en del spelare i svenska truppen. Det viktiga för Bomben tips är att målvakten Robin Olsen och backen Ludwig Augustinsson saknas. Det betyder att vi kan få problem defensivt och släppa flera mål. Mittfältaren Albin Ekdal saknas också. Vi tror inte att Sverige kommer att lösa uppgiften bra. Sverige har förvisso släppt in ett mål på fem landskamper, vilket tyder på att defensiven sitter fint. Men utan Olsen och Augustinsson blir det två mål för Chile idag.

Chile kommer med ett starkt lag och med Alexis Sanchez som är landslagets bästa spelare. Målskyttet har inte riktigt varit på topp för vare sig Sanchez, eller landslaget, om man analyserar resultat i deras senaste matcher. Men idag blir det alltså ett par mål. Vi lämnar in ett spel hos Royal Panda på Chile och Rumänien idag. Odds på denna dubbel är så högt som 3,80. Det gillar vår Bomben expert.

Match nummer två på dagens Bomben tips är Israel mot Rumänien. Här förväntar vi oss att det blir en jämn match, men har Rumänien som favorit. Israel har haft det tufft offensivt. Ett mål på fem senaste matcher säger en del. Rumänien har haft bättre resultat på sistone och vinner med ett par måls skillnad.

Bomben kupong idag, den 24 mars, avslutas med MLS-ligan i USA som precis startat. New York City har fått en bra inledning av säsongen och har tre vinster på lika många spelade ligamatcher. Stjärnan David Villa från Spanien är tveksam idag, liksom Tinnerholm. Med största sannolikhet kommer båda lagen göra minst ett mål, så vi utgår därifrån i vårt Bomben tips.

Bomben System Lördag – 64 rader

  • Sverige                                          0,1 – Chile                                              2
  • Israel                                             0,1 – Rumänien                                    1,2,3
  • New England Revolution          1,2 – New York City                             1,2