Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 24 Augusti Fredag

Det premiär för Bundesliga i detta Bomben Tips 24 Augusti Fredag. Bayern München vann ligan förra året och är först ut på kupongen. De möter Hoffenheim som har problem i truppen vilket bör bädda för en tämligen enkel seger.

Match 1: Bayern München – Hoffenheim 2, 3, 4 – 0

Det var inget snack förra säsongen. Bayern München krossade sitt motstånd och tog hem ligasegern med 19 poäng föra tvåan. Detta året är de extremt stora favoriter att lyfta bucklan ytterligare en gång. Laget är mer eller mindre intakt från förra säsongen, även om Vidal på mittfältet lämnat klubben. Tveksamt om det gör så stor skillnad.

Hoffenheim är inget dåligt lag och under Nagelsmanns ledning har de bitit sig fast i toppen. Nu har de förlorat två viktiga spelare till andra klubbar och deras skadelista är omfattande, vilket lär göra kvällen ännu svårare.

Match 2: Middlesbrough – West Bromwich 1, 2 – 1, 2

Middlesbrough är regerande mästare och denna säsongen har de stått för starka prestationer direkt. Ett kryss mot Millwall i premiären har följts av trepoängare mot Sheffield U, Birmingham och Bristol C.

West Bromwich påbörjade säsongen skakigt med en nollpoängare mot Bolton. Senaste matchen i ligan fullständigt. Den här matchen har förmåga att bli jämn, mellan två lag som uppenbart får det att funka framåt.

Match 3: Lyon – Strasbourg 1, 2, 3 – 0, 1

Lyon har förlorat en match och vunnit en i inledningen av ligan. Inför det här mötet verkar det som att både Fekir och Lopes är klara från start, vilket är viktigt. Att ha sin ordinarie målvakt samt en vass målgörare på planen har förmåga att synas i resultatet.

Strasbourg började med en bortaseger mot Bordeaux vilket ingav förtroende. Det följdes upp av ett surt poängtapp förlust mot St Etienne när de släppte in ett sent mål. I det här mötet kommer de få det kämpigt.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!