Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben: Tips 23 December

El Clasico Bild Real mot Barcelona

Äntligen El Clasico! Snacka om skön julklapp till alla fotbollsälskare på lördagen! Vi går på Real Madrid som spelar hemma där. Målkalaset känns ”givet” i Neapel där Napoli möter Sampdoria. Dessutom väntar en riktig nagelbitare mellan Everton och Chelsea. Här kommer våra tips för Fotbolls-Bomben som avgörs idag, lördag, den 23 december. Dags att spela på resultat och gissa antal mål. Lycka till och glöm inte att du har möjligheten att streama El Clasico gratis hos spelbolag på nätet. Det tänker vi göra, då denna bästa Bomben matchen ej visas i svensk gratis tv ikväll.

Info om Dagens Bomben Fotbollsmatcher

Med avspark redan klockan 13:00 på lördagen kan en hel del avgöras i La Liga. Det är dags för årets sista El Clasico. Barcelona är ju hela 11 poäng före Real Madrid och skulle ”Barca” lyckas vinna på Bernabeu känns det ytterst avlägset att Real ska kunna komma ikapp. Efter en långa stunder trög höst börjar ju dock Real-formen se bättre ut och vi räknar med att Ronaldo är redo att visa vägen. Barcelona är imponerande stabilt men orkar man verkligen med ett desperat Real? Nej, det tvivlar vi på.

Rejält lyft för Everton på sistone men vi kan ändå inte sätta någon superform. Schemat har varit snällt och laget har haft en del flyt, inte minst i derbyt mot Liverpool nyligen. Det slår kanske inga gnistor om Chelsea heller för dagen men givetvis är man nivån högre. Brukar trivas rätt bra mot Everton och här kan hemmalagets lyft stanna upp.

Dagens Bomben tips avslutas med Serie A speltips. Där är Napoli tillbaka i serieledning och den tappar man inte på lördagen. Formen är på gång igen efter en liten svacka och när Sampdoria gästar talar mycket för en öppen och rolig match – då passar ju Napoli utmärkt! Sampdorias heta period är över och trots respekt för lagets offensiv har vi ytterst svårt att se Napoli bomma här. Målrikt!

Vår Spelkupong Idag Lördag

Fantastisk fotboll väntar idag för dig som gilar köpa Bomben spelkuponger. Tre riktigt sköna matcher och notera att spelstoppet är klockan 12:59. Här kommer våra 72 Bomben-rader, när det är dags att spela på resultat på dagens fotbollsmatchen på Bomben 1:

  • Real Madrid 3 – Barcelona 123
  • Everton 12 – Chelsea 123
  • Napoli 34 – Sampdoria 01