Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 23 Augusti Torsdag

Det är dags för nästa Bomben tips 23 Augusti torsdag. Kvalmatcher till Europa League är det som utgör kupongen. Malmö FF lottades mot Midtjylland, som tog hem den danska serien i fjol. Hemmafördel för Malmö den första matchen kan visa sig vara viktigt.

Match 1: Malmö FF – Midtjylland 1, 2 – 0, 1

Malmö FF har varit inne i en het period sedan se här två lagen möttes i en träningsmatch tidigare i sommar. Med Rösler på tränarposition verkar Malmö äntligen få med sig positiva resultat. I kvalet till CL kryssade laget två gånger och i mötet mot Vidi hade de bra möjlighet att få med sig segern, vilket lär svidit.

Med Rosenberg på topp finns det full möjlighet för Malmö FF att prestera framåt. Han var inte med när Trelleborg besegrades nu senast och lär vara utvilad och taggad inför den här matchen. Midtjylland skall inte räknas bort och deras styrka är en stark defensiv, vilket kan bädda för en tillknäppt match.

Match 2: Atalanta – FC Köpenhamn 1, 2, 3, 4 – 1, 2

Italienska Atalanta leder Serie A när en omgång har spelats på grund utav deras fyramålsseger mot Frosinone. Nykomlingen fick tuffast möjliga start. I det här kvalet har både FK Sarajevo och Hapoel Haifa motats ut okomplicerat.

FCK går bra i danska Superliga och deras sura avslutning på säsongen i fjol verkar ha gjort laget motiverat. Nu är de på bortaplan och vi ger Atalanta fördel in det här mötet. Men matchen spelas inte på hemmalagets vanliga hemmaarena så hur mycket det påverkar är oklart. Vi ger de en bra chans att få in fler än ett mål.

Match 3: Olympiakos – Burnley 1, 2 – 0, 1

I Grekland har ligaspelet inte dragit igång än för Olympiakos. Däremot har de spelat en del matcher i sommar och det är noterbart att de av tradition är svåra på hemmaplan. De slog ut Luzern senast i kvalet, vilket inte avslöjar så mycket.

Burnley har inte ingjutit förtroende det senaste. De tog sig vidare på bekostnad av Basaksehir, som dock har ett klart spelövertag bägge matcherna. Nu är motståndet ännu tuffare och vi tror de får det tufft. Skulle de vinna skulle det vara klart överraskande.

50 KR RISKFRITT SPEL HOS NYA BETZEST!