Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 22 September

Den här gången är det hockey på schemat i vårt Bomben tips 22 september. Det kan betyda bra utdelning, speciellt om det blir målglatt i några av matcherna. Vi tippar att det blir så.

Match 1: Rögle – Brynäs 2, 3 – 2, 3

Hittills har Rögle haft en trög start på säsongen med två nollpoängare i rad. Bägge matcherna har de släppt in fem mål. Då var motståndet Skellefteå AIK och Djurgården. Brynäs är en lämpligare uppgift.

De har också börjat med två förluster i rad. Luleå nötte ner laget den första matchen och Frölunda stod för en jämn drabbning där göteborgarna till sist drog längsta strået. Vi räknar inte bort någon av lagen.

Match 2: Växjö Lakers – Linköping 2, 3, 4 – 1, 2

Växjö är svenska mästare och deras insatser under förra säsongen imponerade kraftigt. Stora framgångar betyder allt som oftast ett talangbortfall när de bästa spelarna blir värvade till bättre ligor. I Champions Hockey League har de inte gjort något väsen av sig.

Linköping har en bra bit kvar till sin kvalitet under dess storhetstid. Den här säsongen har de dock fått en smakstart på säsongen med två bekväma vinster över Timrå respektive HV71. När de här lagen möts har Växjö förkrossande statistik. Vi utgår från en hemmavinst med tre mål.

Match 3: Örebro – Djurgården 2, 3 – 2, 3

Djurgården var inte ofarliga när de föll i den första matchen mot Frölunda Indians. Problem med effektiviteten betydde då en uddamålsförlust. I matchen mot Rögle därefter petade de in fem mål, vilket tyder på att det kanske var lite sommarrost som behövdes sopas bort.

Örebro har vunnit över Mora och Luleå och gör det bra inledningsvis. När de här två möts vinner Djurgården oftast. Fyra gånger på fyra möjliga i fjol. Vi utgår från bortavinst.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!