Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips 22 Februari Fotbollsbomb

Fotbollsbomb idag - Arsenal mot Östersund

Visst är det tråkigt men sant: Östersund har ett omöjligt uppdrag på torsdagen. Blir det en överraskning till, en skräll i London? Det blir klar förlust på Emirates, om man får tro våra experter. Visst kan allt hända, men tips är att satsa på en storvinst för den engelska storklubben. Ett annat tips från expert idag, den 22 februari, är att det är målrikt att vänta även i Italien.

Inför Dagens Bomben Matcher

Drömmen sprack tidigt för Östersund hemma på Jämtkraft för en vecka sedan. Laget stod inte alls att känna igen i matchinledningen och mot ett så pass starkt motstånd som Arsenal blev ÖFK hårt straffat. Sedan spelade man upp sig något men givetvis utan att vara nära vändning. Att nu gästa Emirates blir förstås en upplevelse – men det blir en kamp för att hålla siffrorna nere. Vi tror inte på mål från Östersund i Bombens första fotbollsmatch.

Atalanta och Dortmund bjöd på en av förra torsdagens läckraste matcher, där Dortmund till slut satte 3-2 på stopptid. Efter en turbulent höst är trenden positiv för Dortmund – men här kan det ändå bli väldigt svårt. Atalanta har flera gånger visat att man störa de bästa Serie A-lagen, speciellt hemma i Bergamo, och då kan man även ge Dortmund en fin fight. Målrikt igen, tycker vår Bomben expert.

Torsdagens kupong avslutas med matchen mellan Athletic och Spartak. Snålare att vänta i Spanien där Athletic Bilbao mest bara ska kontrollera hem returen mot Spartak Moskva. Bilbao vann ju strongt med 3-1 borta i Ryssland efter att gamle Aduriz visat vägen och med tanke på hur defensivt starkt Bilbao är går det inte att spekulera i någon rysk vändning. Bilbao ”spelar av” matchen på ett kontrollerat sätt och något målkalas blir det inte.

Vår Spelkupong: Fotbollsbomb Idag

Bomben expert tippar 72 rader. Här är hans kupong med spelförslag för varje Fotbollsbomb match idag, torsdag.

  • Arsenal                  34 – Östersund             0
  • Atalanta                23 – Dortmund            123
  • Athletic Bilbao     012 – Spartak Moskva  01