Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 21 September

Fredag är äntligen här och inleds med detta Bomben tips 21 september. Tre matcher från Hockeyallsvenskan är det som står på schemat. Vi tror det finns bra chans för målrika matcher rakt igenom, vilket kan bädda för bra utdelning.

Match 1: AIK – BIK Karlskoga 2, 4, 5 – 1, 3

Detta året förväntar sig de flesta fina placeringar för AIK. De har värmt upp med några träningsmatcher där det spelat bra. Där snittade de ett mål insläppt per match, vilket är klart positivt. Det är bra när förra årets mest målfarliga lag står för motståndet.

Det är ingen tvekan om att AIK är favoriter. Karlskoga kan dock hota. Vi tar bort de mest spelade resultaten tre respektive två för att ge chans på större utdelning vid positivt utfall.

Match 2: Björklöven – Modo 2, 3 – 3, 4

Troligtvis kommer båda de här lagen slåss om fina placeringar i år. Björklöven har varit aktiva med spelarvärvningar i sommar vilket tyder på höga ambitioner. Modo har ett stark lag som vi har som knappa favoriter.

Noterbart är att detta är ett derby där Björklöven är favoriter att vinna. Det här kommer bli tight och vem som helst kan vinna. Vi tror på en tät match. Tre – tre är inte ett dumt utgångsläge.

Match 3: Leksand – Tingsryd 2, 3, 4 – 3, 4

I den här serien är Leksand oftast favoriter. På hemmaplan har de stark statistik som ger förtroende. De lär vara högst motiverade att bidra med en bättre säsoingsinledning än i fjol. Vi vi varna lite för att de ofta har tuffa matcher mot Tingsryd.

Smålandslaget har spelat bra i sommar och skall inte räknas bort alls. De har bra chans det här mötet. Med tanke på att Leksand även saknar ett par viktiga spelare börjar vi med ett två – tre resultat och garderar runt det.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!