Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 21 Mars

Bomben Tips Idag Onsdag

Malmö och Skellefteå vann i sina kvartsfinaler under måndagen tack vare starka målvaktinsatser. I våra Bomben tips för onsdagen, den 21 mars, tror vi på Skellefteå vinst hemma och har de som favoriter. Notera även att Svenska Spel bjuder på 333 333 extra kronor i Bomben pott idag. Trevligt, inte minst med tanke på två högintressanta matcher på spelkupongen. Precis som alltid, börjar vi med en kort analys av samtliga Bomben matcher samt fortsätter med ett systemförslag. Idag spelar vi själva på Lången istället, då vi anser att systemet som vi är nöjda med är för dyrt.

Inför Bomben Idag

Malmö Redhawks bjöd på en skräll senast, när de lyckades vinna mot Frölunda med 2-1. Det var det första kvartsfinalen i serien mellan lagen. Nu möts de igen och inför Bomben idag tror vi att det blir målsnålt. Stor matchhjälte i förra mötet blev Redhawks målvakt Alsenfelt. Han tog 37 av 38 skott. Hemmalaget saknar idag Nichlas Hardt. Annars så ser skadeläget ljust ut för Malmö. Räkna med ett jämnt match som inleder onsdagens Bomben kupong.

Lite fler mål lär det bli i match nummer 2 på Hockeybomb. Skellefteås målvakt Joni Ortio briljerade, precis som Alsenfelt för Malmö, när hans lag vann första mötet med 3-1. Håller han samma klass här, lär det bli vinst igen för hemmalaget. Färjestad har varit skadedrabbat, men det finns hopp om att Sebastian Erixon och Michael Lindqvist kan vara spelklara idag. Det kan påverka Bomben tips. Se till att kolla läget precis inför kuponginlämningen. Notera att spelstopp för Bomben idag sker relativt tidigt. Hos Skellefteå saknas Djuse och troligen även Anderson.

Sist ut på Bomben är Tyskland. Eisbären Berlin spelade in hela 25 poäng mer än Wolfsburg i grundserien. Klasskillnaden har stundtals lyst igenom i kvarten. Senast vann Berlin stort med 8-1. Denna vinst innebar 2-1-ledning i serien. Det bjuds ofta på målrika möten då dessa lag drabbar samman. Räkna med att Wolfsburg sätter defensiven i fokus efter storförlusten senast.

Bomben Systemförslag på 48 rader

Vi satsar på två alternativ för varje hockeylag vad gäller antal mål i dagens Bomben system. Vårt förslag landar på 48 rader och vi känner oss rätt säkra på dagens tips. Här är vad experten har beslutat att tippa på vid kuponginlämning:

  • Malmö Redhawks               1,2 – Frölunda                              0,1
  • Skellefteå                            2,3 – Färjestad                             2,3
  • Wolfsburg                           0,1 – Eisbären Berlin                  2,3