Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 19 oktober

Vi tippar att Leksand får snurr på målskyttet detta Bomben tips 19 oktober. Karlskrona kommer på besök i match där det finns chans att det rinner iväg. Rullpotten är uppe i 335 155 vilket bör betyda bra utdelning.

Match 1: Björklöven – Västervik 2, 3 – 1, 2

Säsongens besvikelse såhär långt är Solklart Björklöven, som presterar på förväntad nivå. Har fem förluster på sex matcher. Senast en målrik uddamålsförlust mot Karlskrona. Det var första gången de nätade mer än två gånger på de sex matcherna. Västervik har fortfarande ingen seger på vanlig tid. Svagt målskytte en stor anledning. Noterbart att de har bra statistik mot just Björklöven.

Match 2: Leksand – Karlskrona 4, 5 – 1, 2

Leksand har kommit igång ordentligt. De krossade Almtuna med sex – två i en effektiv match. De gav den fjärde vinsten på fem försök. Karlskrona vann mot Björklöven i en match som slutade fem – fyra. Är underdogs nu men vi ger de bra chans att få in ett par kassar.

Match 3: Modo – Pantern 4, 5, 6 – 0, 1

Modo föll ihop totalt i matchen mot Vita Hästen, som de förlorade med sex mål bakåt. Innan det radade de upp sex vinster i rad. De flesta matcherna den här säsongen har Modo gjort minst tre mål. Pantern har sett lite bättre ut men en svag offensiv är fortfarande en verklighet. De har å sin sida aldrig fått in mer än tre mål, vilket är anmärkningsvärt.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!