Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 18 Juni

Det är äntligen dags för öppningsmatchen i VM. Sverige tar sig and Sydkorea i en match som det blågula måste vinna för att ha chans i turneringen framåt. Vårt Bomben tips 18 Juni misstänker att matchen blir en tillknäppt hemsida.

Sverige – Sydkorea 1, 2 – 0, 1

Om Sverige skall ha en seriös chans på avancemang behövs en trepoängare i öppningsmatchen mot Sydkorea. Detsamma gäller för motståndarlaget. I kvalet spelade Janne Anderssons lag otroligt starkt och det är ett faktum som väcker hopp nu när VM startar på allvar.

Sverige saknar Zlatan men bygger sitt spel runt ett starkt samarbete i laget. Att de blågula gått mållösa i tre matcher i rad inför VM är klart oroande. Sydkorea har också stått för tandlösa insatser. Klarar Sveriges backlinje att stänga ute Sydkoreas stora hopp Heung-Min Son finns det bra chanser för vinst. Räkna med ett målsnål match.

Belgien – Panama 1, 2, 3 – 0, 1

Belgien är numer ett av Europas mest spelskickliga lag. Under kvalet gav laget bara bort poäng i en enda match. De har många spelare i världsklass som är i toppen av sina karriärer. Framåt är kan de hota vilket lag som helst. En statistik som är imponerande är att Belgien inte förlorat en enda landskamp på två år. Lagkaptenen Kompany och Vermaelen är skadade och uteblir i öppningsmatchen. Panama håller inte samma klass och bör få vika sig i detta mötet.

Tunisien – England 0, 1 – 1, 2, 3

England kan glädja sig åt en öppningsmatch där deras landsmän för omväxlingens skull inte förväntar sig ett givet VM-guld. Laget saknar rutin men är kvalitativt, om de kan få ihop spelet. De flesta spelarna hör hemma i Premier League, så att det finns talang är det ingen fråga om. Det stora frågetecknet är om de kan jobba som en effektiv lagmaskin. De har spelat mot svårt motstånd i träningslandskamper och gjort det bra. Tunisien bör inte ha mycket att sätta emot när England börjar sin resa mot VM-slutspel.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!