Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips 17 Januari Fotboll

Fotboll Bomben Tips

Nya omspel i FA-cupen på onsdagen och på Bomben väntar en rullpott på 146 523 kronor! Chelsea och Bournemouth löser uppgifterna denna gång. Chelsea svarade för en trög insats borta mot Norwich och fick bara 0-0. Även i helgen blev det 0-0, mot Leicester i Premier League, och någon toppform är det verkligen inte tal om. Ska nu givetvis ändå lösa Norwich hemma på Stamford Bridge men här och nu är det svårt att tro på några krossiffror, direkt.

Mycket talar för att Swansea och Wolverhampton byter plats i serie systemet till hösten – och frågan är om Wolves inte är det bättre laget redan nu? Man är åtminstone laget med självförtroendet på plats och vi lutar åt bortasegern.

Bournemouth slog Arsenal i helgen och formen är stigande. Framförallt har offensiven blivit het. Wigan är ett starkt League One-lag och man var ju ytterst nära segern i bortamötet – men på onsdagen räknar vi ändå med att ett Bourneouth på uppgång visar klassen.

I Spanien är det skönt cupderby mellan Espanyol och Barcelona – men nja, svårt att tro på någon spänning… Espanyol har inte slagit Barcelona sedan 2009 och skillnaden mellan ju lagen är ju fortfarande kraftigt. Vi är väldigt imponerade av koncentrationen hos årets Barcelona och här blir det ny leverans.

Vår Bomben kupong idag onsdag

Chelsea 3 – Norwich 0

Chelsea kommer till spel utan Cesc Fàbregas i kvällens FA-cupomspel mot Norwich. Den spanskem ittfältaren har en skada i baksidan av låret. Dessutom ska det skrivas ett stort frågetecken efter mittbacken Gary Cahills namn, eftersom han också störs av problem med baksidan av ena låret. Men det är inte bara Fàbregas och – eventuellt – Cahill som kommer ställas över i kväll. Chelseas tränare Antonio Conte flaggar för fler förändringar i laget. Norwich saknar, å sin sida, den tyske mittfältaren Tom Trybull som är knäskadad. Det första mötet mellan lagen slutade mållöst. Vårt speltips för resultat i denna fotbollsmatch är vinst för Chelsea med tre mål.

Swansea 012 – Wolverhampton 12

Visst, Swansea fick 1–1 borta mot Newcastle i lördags. Men det förändrade inte att det walesiska laget allt jämtär jumbo i Premier League. Och att klara nytt kontrakt i ligan kommer före att gå vidare i FA-cupen, konstaterar tränaren Carlos Carvalhal – som ,därmed kommer ställa upp med ett reservbetonat lag i kvällens omspel mot Championship suveränen Wolverhampton.

Wigan 1 – Bournemouth 23

Bournemouths norske stjärnanfallare Joshua King har missat de senaste matcherna på grund av en skada –och något spel i kvällens FA-cup omspel mot Wigan kommer det heller inte att bli. Tränaren Eddie Howe helt enkelt inte vågar chansa och spela med 26-åringen, trots att han har tränat för fullt under en tid. Mittfältaren Junior Stanislas är också tillbaka i full träning efter sin skada, men han kommer också vilas ikväll. Wigans nyförvärv James Vaughan får inte spela,eftersom han redan har representerat tidigare klubben Sunderland i FA-cupen. Första matchen mellan lagen slutade 2–2.

Espanyol 01 – Barcelona 23

Barcelona är förstås stor favorit i den här cupmatchen. Barca brukar dock säkra avancemanget först på hemmaplan. På bortaplan är laget mer mänskligt. I ligan öser Barcelona hur som helst på och gör många mål hela tiden. Espanyol har inte övertygat i ligaspelet, trots flera förlustfria matcher på sistone. Laget har problem med målskyttet. En blygsam 14:e plats är det som gäller där för närvarande.